Bakbloggar (och Matbloggar oxå såklart)

[Länkarna finns lite längre ner] Att länka till andra bloggar är ett bra sätt att främja bloggkärlek tycker jag. Nätkärlek är ju helt fantastiskt och en anledning till att jag startade ”Blog Love – Länka Vidare”. Det är ett projekt jag aktivt jobbar med för att skapa mer kärlek bloggar emellan. Det finns nämligen tyvärr väldigt mycket avundsjuka och elakheter som både jag och andra bloggar har utsatts för och detta vill jag få ett slut på :-) Till projektet har jag gjort en bild som man kan lägga på sin blogg. Tanken med bilden är att dina besökare ska kunna se att du är med i ett samarbete för att främja ett positivt bloggklimat. Att du är med och sprider lite extra kärlek & glädje. Det vore ju såklart jättekul om så många som möjligt är med. The more the merrier och desto mer länkkärlek mellan bloggar.  För bilder samt instruktion på hur du kan lägga upp bilden nedan på din blogg kan du antingen klicka HÄR eller så scrollar du ner längst ner i detta inlägget.

Blog Love - Länka Vidare

Vill du att din blogg ska synas/länkas här på Sockerrus så skriv en kommentar till detta inlägg med din bloggadress. Vore självklart fantastiskt kul om du även ville länka till Sockerrus samt om du ville lägga upp bilden ”Blog Love – Länka vidare” på din blogg så att fler människor hittar hit. Väljer du att lägga till bilden på din blogg så sätter jag ett litet hjärta vid din länk. Tack på förhand! ♥

Svenska bakbloggar

 

Blog Love - Blogglista Skriv gärna en kommentar här om du lägger upp bilden ”Blog Love – Länka Vidare” så lägger jag till ett litet hjärta vid din länk här i listan. Du kan antingen spara en av bilderna, lägga den på bloggen och länka hit (eller till http://sockerrus.se) eller så kan du använda dig av html-koderna här nedan. Dubbelkolla gärna  att länken fungerar.

Bild 1. Blog Love - liten

Bild 2. Blog Love -Länka vidare x

Bild 3. Blog Love - stor

HTML-kod Bild 1: <a title=”Blog Love – Länka Vidare” href=”http://sockerrus.se/blog-love-lanka-vidare/”><img style=”border: 0 none;” src=” http://sockerrus.se.preview.binero.se/wp-content/uploads/2013/04/Blog-Love1-e1365113229112.png ” border=”0″ alt=”Sockerrus” width=”200″ height=”80″ /></a> HTML-kod Bild 2: <a title=”Blog Love – Länka Vidare” href=”http://sockerrus.se/blog-love-lanka-vidare/”><img style=”border: 0 none;” src=” http://sockerrus.se.preview.binero.se/wp-content/uploads/2013/04/Blog-Love-Länka-vidare-x1-e1365112867621.png” border=”0″ alt=”Sockerrus” width=”270″ height=”150″ /></a>   HTML-kod Bild 3: <a title=”Blog Love – Länka Vidare” href=”http://sockerrus.se/blog-love-lanka-vidare//”><img style=”border: 0 none;” src=” http://sockerrus.se.preview.binero.se/wp-content/uploads/2013/04/Blog-Love-e1365113086412.png” border=”0″ alt=”Sockerrus” width=”280″ height=”120″ /></a>

169 thoughts on “Bakbloggar (och Matbloggar oxå såklart)

 1. Pingback: Lite gott & blandat – Sockerrus

  • Tack, vad glad jag blir :-) Försökte gå in på din blogg men antingen är den fellänkad eller borttagen. Kan du skicka mig din adress igen så lägger jag till dig!

 2. Hej!! Bra idee med en lista på massor utav bra bloggar =) vore super kul om du skulle vilja lägga till min?! 😉 Det är antagligen många som frågar och så, jag förstår ju om du inte kan ta med alla!! Ha det bra =)

 3. Du får mer än gärna lägga till mig, om det inte finns någon gräns för hur duktig man måste vara;)
  Ha en fin dag!
  Elin
  bloggadressen till bakverken är; ensmaksak.blogg.no (alltså inte den jag använt för att kunna publicera denna kommentar)

 4. Hej Lisa,

  Vill bara uppmärksamma dig på att du har stavat fel på mitt bloggnamn i din blogglista. Heter Cakes by Lillan ej Lillian 😉
  /Jeanette

 5. Jag skulle jätte gärna vilja synas här! Min blogg är relativt nystartad, men det kommer att fyllas på bakverk allt eftersom :) Du har en superfin blogg med mycket inspiration! Självklart länkar jag gärna till dig! (Ska bara komma på hur man gör, haha)

  Min blogg heter Lilla Söta. / Amanda

 6. Hej!

  Jag skulle också gärna vilja synas här! :) Min blogg heter Dagnys Delights! Har lagt till din länk i inställningarna till min blogg, men det verkar inte som om det funkar med temat jag har nu. Ska fixa till det inom kort!

 7. Hej!

  Har precis startat en bakblogg och självklart lagt upp din blogg i min blogglista. Kommer lägga in bilden också, superbra idé tycker jag!

  Kram
  Linda

 8. Hejsan! Du får gärna lägga till mig på din sida! :) Bloggen är rätt så ny, men jag försöker uppdatera rätt så ofta, så innehållet ökar :)
  Vill ännu säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Du lagar helt underbara tårtor! :)
  /diana

 9. Hej Lisa!
  Din blogg har varit en inspiration och receptbok för mig under ett par år och för ett tag sedan startade jag en egen blogg för att förhoppningsvis kunna sprida inspiration jag också :) Du får gärna länka till mig! Jag länkar redan till dig, däremot lyckades jag inte använda Blog love bilden, men jag får göra ett nytt försök en annan dag.
  Kram och tack!! /Maria, thegardenbakery

 10. Hej. Jag gillar verkligen din sida och har halkat in på den ett par gånger. Den är en av de sidor som har inspirerat mig att försöka starta en egen blogg om bakning. Det går sådär… Jag är inte särskilt duktig på att baka eller laga mat. Men jag tänker att fa fan… det finns massor med bloggare som är helt fantastiskt duktiga och allt de gör ser perfekt ut men inte så många som kan göra lika misslyckade muffins eller sillaladåber som jag.

  Om du vill länka till mig trots detta skulle jag bliv väldigt glad. :)

 11. Hej! Jag är gärna med på listan med ett litet hjärta :) Bloglove-bilden finns på vänster sida av bloggen, den är länkad hit och sedan finns också en länk bland listan på favoritbloggar.
  Hälsningar från en annan blogg som gillar sötsaker!

 12. Nytt försök eftersom min förra kommentar försvann?
  Jag är gärna med på listan med ett litet hjärta på sidan :)
  Bloglove-bilden finns på höger spalt av bloggen och jag har länkat hit, finns även på min blogglista.
  Tack för den inspiration du ger med din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *