Utmaning Blog Love – April

I mars så startade jag Blog Love – Länka Vidare med en förhoppning att sprida kärlek över nätet mellan bloggare och andra användare av olika social media. Anledning till detta är att det pågår på tok för mycket nätmobbing runt om. Bland bakbloggar och dess läsare finns det mycket hat, osämja och avundsjuka har jag fått erfara. Något jag tycker är oerhört tråkigt. Kände därför att det var dags att vända och skapa ett mer positivt bloggklimat och stärka oss bloggare. Låt oss lyfta fram varandra helt enkelt ♥ Att skriva ett par positiva rader om en annan blogg tar inte många minuter och gör den nämnde väldigt glad, men det är inte heller allt, utan att ge komplimanger ger ju en själv en massa positiv engergi. En win-win situation helt enkelt. Nu gäller ju detta givetvis inte bara bloggar utan även Facebooksidor och Instagram exempelvis.

I detta inlägg vill jag lyfta fram alla de fina människor som antog Utmaningen ”Månadens Blog Love”. En återkommande utmaning som man kan vara med på hur många gånger som helst. Var med och sprid en massa kärlek helt enkelt!

Blog Love - Länka Vidare

 

Bloggar

Klicka gärna in på dessa fina bloggar för ännu mer inspiration och kärlek ♥

Sweet by Lilly

Emmas Söta

Min Sockersöta Värld

Marias Cupcakes

Marias Frestelser

Louises Spis

Bakhörnan

Sweet and Simple

The Everyday Sweet Life

Kakmonstren

Made by Mary

 

Instagram

Även på Instagram var det ett gäng bloggare som skickade en massa länkkärlek ♥

blog love mars april

Stort TACK till Sarascupcakes, Stheavenstreet, Sabinasweetandsimple, Hannasbakverk och Madebymary som hakade på och spred an massa kärlek på Instagram ♥ Klicka gärna på deras länkar för att spana in deras Instagram-sidor.

Om du oxå vill vara med och sprida lite Blog Love på Instagram, glöm inte att tagga bilden med #länkavidare så att jag kan uppmärksamma dig här nästa månad :-)

Facebook

Facebook är ett annat forum där det går alldeles utmärkt att länka till andra Facebookare och skicka en massa kärlek ♥

Blog Love Facebook

Blog Love Länk

Vill du och din blogg synas på min länklista, samt visa för andra att du är med och sprider kärlek p nätet, så kan du gå in här och följa instruktionerna.

Ett stor TACK till alla er som var med i utmaningen!

Kram, Lisa

PS: Ni som är med nu under maj månad presenterar jag på bloggen i juni ♥

3 thoughts on “Utmaning Blog Love – April

  1. Hej!
    tänkte bara tacka för en så bra sida för bakrecept, du har (utan att överdriva) fått mig sugen på att baka och det är inte ofta det händer kan jag lova.
    bakade muffins igår enligt ditt recept för saftiga vaniljmuffins, de blev underbara! idag ska jag försöka ge mig på frostingen, då jag ska ha lite kalas. ska bli så spännande.

    vill också tacka för blog love-utmaningen, ska snarast lägga upp inlägg på både blogg o insta. sjukt bra initiativ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *