Ny blogg & ny design

Hej!

Det har varit väldigt tyst ifrån mig de senaste veckorna både här, på Facebook och Instagram. Anledningen till detta är att jag tvingades flytta bloggen då utrymmet helt enkelt var slut. Det som skulle vara en enkel knapptryckning blev galet många timmars arbete men nu är det då äntligen så pass klart att jag kan flytta över bloggen och därmed kunna lägga ut nya inlägg igen (har bara kunnat lägga ut inlägg som jag sparat som utkast de senaste veckorna nämligen). Yey!

OBS: Adressen är detsamma http://sockerrus.se

Arbetet med bloggen är långt ifrån klart då jag jobbar med att göra bloggen mer användarvänlig. Är det något du saknar från gamla bloggen eller en funktion du alltid saknat så lämna gärna en kommentar till inlägget. Vill gärna ha feedback! ♥

Nyheter på bloggen

Det finns ett par nya menyer på bloggen: Kontakt, Portfolio, FAQ, Dessertbord och Blog Love. Jag har även uppdaterat fliken ”Om mig”.

Nya menyer

 

Något jag uppdaterat en hel del är mina gamla gallerier. De finns nu under fliken ”Portfolio” och det finns mängder av bilder att spana på där. Ta gärna en titt! Även knapparna till sociala medier är nytt.

ny blog love

 

En annan nyhet här på bloggen är att jag startat upp en utmaning som går under namnet ”Blog Love – Länka Vidare”. Något jag verkligen hoppas på att många av er vill delta i. Gå in under fliken ”Blog Love” eller klicka på bilden i högerkanten så kommer du till sidan med mer information.

Nya gallerier

 

Jag har även skapat upp en ny blogg-/länklista som ligger i högerkanten här på bloggen. Vill du vara med på den så är det bara att klicka HÄR eller på den blåa rutan i högerspalten ovanför Blog Love så kan du läsa lite mer om den.

ny blogglista

 

En annan nyhet är att man kan nå alla tidigare inlägg antingen via knappen Arkiv /Archives (där finns samtliga kategorier listade) eller i rullgardinsmenyn där man kan hitta inläggen månad för månad. För att man lätt ska hitta steg-för-steg-beskrivningar och lite tips o trix har jag lagt dem under en egen knapp.

nya knappar till kategorier

 

För dig som har Facebook har jag även lagt ut snabbknappar till att nå de tre grupperna jag administrerar på Facebook. En är till dig som bloggar om bak- och mat och de andra två är öppen för alla som gillar bakning. Det är bara att trycka på en knapp och begära att gå med. Välkomna!nya grupper

Det var lite av nyheterna som dykt upp här på bloggen. Är det något som ser extra knasigt ut, en länk som inte fungerar, något du saknar osv så får du väldigt gärna skriva en kommentar här nedan. Tack! ♥

Önskar dig en inspirerande titt här på bloggen och en riktigt söt helg,

Kram Lisa

 

4 thoughts on “Ny blogg & ny design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *