Testing Testing

När man ska skriva en bakbok (gaah, fullkomligt ÄLSKAR att skriva det) så blir det en hel del testande och framskapande av nya recept. Blir med andra ord att jag spenderar galet mycket tid i köket nuförtiden 😉 Men kul är det, så det gör inte så mycket att solen strålar där ute :-) Något annat som tar mycket av min tid just nu är att leta rekvisita till alla uppslagen vi ska göra – Vilket även det är skoj tycker jag! Det var när jag satt och surfade som jag sprang på den helt underbara butiken Västergården. Gillar du keramik är det nästan ett måste att kika in och se allt fint de har. Till min glädje har de även lite bakprylar och jag fick dessutom möjligheten att testa några produkter. Det resulterade i att jag bakade två olika sorters citronmuffins med torkade blåbär i.

I de turkosa formarna smaksatte jag med citron…

och de gula formarna smaksatte jag med lemon-lime essens. Det är en sån där essens som säljs i de flesta affärer och är till bubbelvatten egentligen. Fungerade jättebra och blev väldigt gott :-)

Tyvärr kan jag inte dela med mig av receptet till dessa då jag testar recept inför kommande boken. Ni får hålla till godo med lite bilder istället. Vill även passa på att berätta att det kommer dyka upp en helt ny (återkommande) utmaning här på bloggen imorgon, så håll utkik!

Det ursnygga lilla tårtfatet kommer ifrån Fikamera och är enligt mig en perfekt storlek på tårtfat (ca 20cm). Mera små snygga tårtfat vill vi ha tycker jag! :-)

Ha en fantastisk söndag!
Kram, Lisa

0 thoughts on “Testing Testing

  1. Gud vilken söt liten burk till vaniljsockret! VILL HA… älskar söta burkar som man kan ha framme, lättillgängligt istället för instoppat/undanstoppat i en låda/skåp. Kakfatet var också jättegulligt! Lycka till med boken!!! Ser fram emot att läsa och titta i den…och baka förstås!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *