The cake that didn’t make it…

… to the book :-)

Japp, denna tårta kommer inte med i boken av olika anledningar. Dock kommer receptet, med vissa justeringar, vara med (med annat utseende) så allt jag kan säga är att det är en blåbärstårta med bland annat kardemumma och cheesecakefyllning. Kanske ska tillägga att den är riktigt god oxå 😉 Båda bilderna är tagna utav Fotograf Satu.

blåbärstårta

Jag får många frågor på när boken kommer att vara klar och det jag kan säga nu är att det lutar på sensommar/tidig höst 2013. Anledningen till att vi inte satt datum än är att bokförlaget ännu inte är riktigt klart. Har dock ett antal företag som vill sälja boken så den kommer självklart att komma ut till försäljning :-) Jag lovar att hålla er uppdaterade! 

*This cake won’t make the book for different reasons, but the recipie, with a different cake design, will. It’s a blueberry cake with cardamom and cheesecakefilling – that’s all I can say for now! 

The book will be out in the autum of 2013 and we just can’t wait! 

Blueberry cake made by Sockerrus.se

Jag har även fått väldigt många frågor på senare tid om jag kommer att börja hålla kurser och det ser nu ut att äntligen bli av till våren. Är bara lite saker som ska lösas först bara. Ni får gärna berätta vilka kurser ni skulle önska att jag höll i! :-)

*I get a lot of questions about courses and hopefully I will be doing courses in sugar art/cake making next year. I will keep you posted here on the blog! Please let me know which courses you would like me to do! :-)

Have a Sweet Day!
Love, Lisa

PS: Pictures taken by Fotograf Satu.

0 thoughts on “The cake that didn’t make it…

  1. Besatt av din blogg!! Fått mkt inspiration här. Önskar en kurs i sockerblommor samt pulverfärg! Alltså hur man gör dem och hur man färglägger dem =)

  2. Ååh vad roligt! Med både bok och kurs! Personligen skulle jag hoppa på en kurs i sockerblomsmodellering, spridning och tryck. Du är så duktig:)

  3. Åh gud va kul med kurser!:)
    Jag behöver mandelarom asp, så hinner inte beställa. Du bor ju i Linköping, vet du om man kan köpa det någonstans?:)

    • Hej Linnea!
      Det är någon inställning jag tryckte i för 2 år sen tror jag. Vet inte riktigt vart men i inställningarna nånstans. Den försvinner av sig själv sen så jag har inte aktivt gjort något i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *