2 x minicupcakes

Min dotter skulle ha lite kompisar över och ville så gärna bjuda dem på minicupcakes. Det blev till att plocka fram lite minisar ur frysen och slänga ihop lite frosing.

Det blev chokladcupcakes med vaniljfrosting och marsipanblomma samt chocolate chip cupcakes med chokladfrosting. Barnen älskade dem! :-)

0 thoughts on “2 x minicupcakes

    • Tack Erika! Hm.. funderar.. Antigen så köpte jag dem på Tårtverkstan i stan eller så köpte jag dem på Kakburken.se. Nästan säker på att det var Kakburken, men Tårtverkstan kanske tar in dem nu i o m Halloween, är Wiltonformar nämligen.

  1. När jag gör vanliga muffins har jag formar som jag sätter dem i för att de ska behålla sin runda form, hur gör du när du gör mini cupcakes? Finns det bakformar för dem med, eller har du dubbla pappersformar?

    • Hej! Det finns sådana plåtar för minimuffins oxå som man kan använda. Har man inte en sådan så kan man alltid använda ketchupformar från ex burger king (har frågat om jag fått några där och det har gått bra) eller Toppits små minimuffinsformar (blåa som finns på ex ICA Maxi), de håller båda formen utan att man behöver en speciell plåt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *