All you need is…

Idén till dessa cupcakes fick jag från bloggen Sweetopia och tanken var att göra dessa till Alla Hjärtans Dag, men på grund av visdomstandsproblem så kunde jag inte riktigt äta den dagen och var inte alls sugen på att göra dessa. Så de fick bli till dagens fredagsmys istället :-)

Cupcakes’n består av brownies toppade med grädde. Bokstäverna är gjorda av flowerpaste. Jag testade att använda en browniesmix jag vann hos Bagerskan i januari. Den blev väldigt god och smaskig – Perfekt när du har lite tidsbrist. Om du är sugen på att testa så finns den att köpa här. Formarna kommer från Toppits och finns att köpa i mataffärer. Det som är extra bra med dem är att de inte kräver en muffinsplåt – Sånt gillas! :-)

0 thoughts on “All you need is…

  1. Supersnygga! Måste fråga, när du gör dekorationer i flower paste och stoppar ner en bit i frostingen/Grädden så de ska stå upp, mjuknar inte flower pasten då, med resultat att dekorationerna ”vissnar”?

    • Dessa skulle ätas på en gång och då gjorde det inget att stoppa ner dem direkt i grädde. Är det däremot en smörkrämsbaserad frosting så ska de inte smälta. Iallafall inte första dygnet. Fast man rekommenderar inte att ha flowerpaste i kylen, men jag brukar ha de över natten utan problem!

      Tack! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *