Blommig söndagscupcake

En blommig vaniljcupcake med en fyllning av hallon, toppad med lite grädde och sedan ett lock av marsipan. Känns väldigt somrig om inte annat :-)

Imorgon tänkte jag starta ”10 dagar av grönt” där jag varje dag kommer att ha ett inlägg med antingen gröna bakverk, eller bakverk med gröna detaljer. Är det någon som kan gissa varför? :-)

0 thoughts on “Blommig söndagscupcake

  1. Har blivit Whoppie Pie frälst efter att ha läst i din blogg!! Den är helt underbar BTW. Men jag undrar hur jag ska förvara dom på bästa sätt? Vill ju inte att de ska dra till sig fukt från fyllningarna och bli saggiga. Ska jag frysa dom om jag inte äter dom samma dag kanske?
    Vänliga Hälsningar Camilla

      • Ursäkta det sena svaret Camilla har varit lite galet mycket här hemma.

        Kul att du blivit Whoopiefrälst :-) De är väldigt goda tycker jag och dessutom kul att göra :-) En natt eller två i kylen med fyllning är inga problem. De är oftast godast dagen efter tycker jag när de fått gotta ihop sig lite. Jag fryser de whoopies jag får över. Har dock bara fryst dem utan fyllning men man kan ju frysa exempelvis smörkräm så man skulle ju kunna frysa fyllda whoopis, men det har jag som sagt inte testat. Går för övrigt att frysa en tårta utan lock utan problem så varför inte 😉

        Blir oerhört glad över att höra att du gillar bloggen min! Tack!
        Hoppas att jag kunnat vara till någon hjälp!
        Ha en härlig dag!
        Kram,Lisa

      • Tack för svaret!!!
        Super då vet jag, ska prova frysa om det blir några över så får vi se om de är lika goda när de tinar =).

        • Så lite så! Ursäkta att det tog sån tid bara… :-(
          Om du fryser dem med fyllning så får du gärna berätta sen hur de smakade efter upptining :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *