Chilli-, Choklad- och HonungsCupcakes

ChokladCupcakes med Chilli och Honung, toppad med en len Mjölkchokladfrosting och heta skivor av Chilli.

Chillins styrka och Honungens sötma passar otroligt bra tillsammans med Chokladen. Kan ha varit lite för mjäkig med chillin dock och kommer hälla i mer nästa gång :-)

0 thoughts on “Chilli-, Choklad- och HonungsCupcakes

  1. Tack för kommentarerna:-) Jag blandade faktiskt ut den Sp´n jag hade med lite hemmagjord sp men jag tyckte de märktes att de inte var äkta Sp eller så är jag bara petig 😉 Jag har lite mer än ett kg kvar men tror inte riktigt de räcker ändå… Men de som ska ha tårtan är säkert inte lika noga som jag är så de ser säkert ingen skillnad på de olika pastorna ändå :)

    Måste passa på att fråga, ser du lägger in inlägg jätteofta vilket såklart är superroligt för de har hänt något nytt varenda gång man är inne och sånt är kul men du kan inte jobba något nu va? Jag tycker jag har fullt upp med 100% jobb och allt jag bakar vid sidan om, känns som jag har 5 % övrig fritid haha.. Bakar du alla muffinsarna och de som du lagt upp i de sista till dig själv eller är de beställningar?

    • Ofta är det ju så att vi är lite mer petiga då vi vet hur det ska vara, andra märker inte de skavanker vi ser (vilket är bra 😉 )

      Hehe, du har helt rätt. Jag är mammaledig och är hemma med min lille son (och dotter) om dagarna. Fast det är med nöd och näppe att jag hinner med allt bak. När jag inte bakar åt andra så testar jag nya saker själv. Dock äter jag inte allt utan bjuder bort eller till o med slänger. Själv vill jag mest bara ha en smakbit så jag vet om det funkade eller inte. Eller så vill jag bara dekorera för det är såååå kul. Mina vänner och grannar brukar inte riktigt klaga på att jag bjuder bort en massa, om man säger så 😉 Så för att svara på din fråga, mycket är beställningar men oxå för eget bruk :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *