FredagsCupcakes med vårkänsla

Ju närmre våren jag kommer ju mer längtar jag till att kunna se de första små blommorna växa på gräsmattan jag har utan för köksfönstret. Ännu är det dock någon decimeter snö kvar så det lär dröja ett tag till.. Så vad göra under tiden – Jo sprida vårkänsla med mina bakverk 😉 Får bli fyra inlägg i rad med olika våriga blommor som dekoration. Första inlägget kom igår med sina rosa blommor. Idag blir det en annan fantasiblomma som går i härliga gröna och rosa nyanser.

Cupcakes’n består av kladdkakemuffins fylld med hallongrädde och toppad med ett lock av vaniljsugarpaste. Blommorna är gjorda av flowerpaste.

Ha en helt underbar fredag! 😀

Kram, Lisa

0 thoughts on “FredagsCupcakes med vårkänsla

 1. Hej! Jag har börjat följa din blogg och blir otroligt inspirerad. Ska gifta mig i september och har planerat att ha cupcakes istället för bröllopstårta. :) Tänkte ställa en liten fråga. Har du frosting på dina cupcakes innan du täcker dem med sugarpaste eller lägger du den helt enkelt direkt på? Tack för en jättebra blogg!!! Mvh Maria

  • Hej Maria! Kul att du hittat min blogg! :-)
   Jag brukar lägga någon fyllning såsom grädde, hallongrädde, bärkompott eller frosting under locket. Det gör att locket blir slätare och det blir godare enligt mig :-) Kul med cupcakes istället för bröllopstårta. Jag kommer själv ha det + en liten tårta tror jag.
   Tack själv! Ha en härlig lördag!
   Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *