Saftiga Pepparkakscupcakes med Nutellafrosting
Receptet ger cirka 12-16 st

100g smör (rumsvarmt)
2,5 dl farinsocker
2 ägg (ej kalla, låt de ligga framme ett tag innan du använder dem)
1,5 dl gräddfil (går även att använda filmjölk)
3 dl vetemjöl
1 msk kanel (malen)
1 tsk kryddnejlika (malen)
1 tsk ingefära (malen)
1 tsk bikarbonat
Gör så här:
Förbered med att ta fram muffinsplåtar och muffinsformar.
Vispa smör fluffigt och tillsätt sedan socker. Vispa tills det är poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om så att allt blandas väl. Rör ner gräddfil (el filmjölk). I en annan skål blandar du mjölet, kryddorna och bikarbonaten. Häll sedan i mjölblandningen i smeten och rör om tills allt är blandat.
Fyll muffinsformarna till 2/3 delar och grädda i ugnen på 225 grader i ca 8-12 min (beror på vilken typ av ugn du har).
Recept på Nutellafrosting hittar du här.
mmm..de här lät smarrigt!
Låter jättegott!
Åh, det måste jag testa!
Lena och jag gjorde dessa igår! SÅ goda