Ett modelleringsförsök

Tänkte att jag skulle visa mitt första försök till att modellera en människa med ansikte och allt (har tidigare gjort en motorcyklist och Yoda). Det var i helgen jag roade mig med att försöka få ihop ett brudpar. Dessvärre hann jag inte riktigt klart (håret är inte klart och brudgummen har bara ett huvud) och kunde inte ta med det på tåget hem så jag fick lämna dem hemma hos mamma och pappa i Stockholm. Får mao göra klart dem i sommar :-) Ni som följer bloggen har nog sett att jag inte brukar modellera och det beror på att jag inte känner att jag behärskar gubbar speciellt bra 😛 Tycker dock att jag lyckades rätt bra med min brud, så kanske är det så att jag bara är väldigt självkritisk?! :-)

0 thoughts on “Ett modelleringsförsök

 1. Supersöt!!! Du skulle kunna få modellera åt mig vilken dag som helst. Du har verkligen ”sugar magic” i fingrarna 😉

 2. Naaw, vad gullig hon är! Klänningen ser ut att vara jättefin också, vad duktigt! Jag tycker det är jättesvårt att modellera, fantasin har jag men inte kreativiteten; alla människor ser ut som klumpar med klumpfötter och klumphuvud efter att jag varit framme >.< Får prova någon mer gång när jag har lite mer tålamod 😉

 3. JÄTTESÖT ser hon ut!
  Tror du ska släppa lite av kritiken du håller mot dig själv.
  Min kära mor gjorde mycket figurer innan och hon använde alltid en sil för att trycka ut håret igenom, för att få det riktigt ”smått” eller hur man ska beskriva det. Kanske värt att kolla om det funkar för dig också? :)

  • Tack! :-)
   Å tack för det bra tipset! Jag hade med mig en vitlökspress och insåg att den var lite i största laget 😉

 4. Den var ju hur fin som helst! Munnen var ju helt underbar, men hela bruden blev ju helt perfekt, men visst är det lätt att vara självkritisk. människor är kluriga att få till :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *