Forts: PME Professional Diploma Course

Nu är första helgen på PME Professional Diploma Course, Sugarflowers slut och 12,5 timmar blompillande är över. Det har varit en intensiv men helt fantastisk kul helg i trevligt sällskap. Det är alltid kul att träffa andra bloggare irl, och både Ida Chokladsockerkaka och Lisa från Lisas Bakverk fanns med på kursen.  :-)

Jag fick lämna mina blommor i Sthlm och passade på att ta lite bilder på kursen. Varken kameran eller ljuset var det bästa, men ni ser nog ändå 😉

Resultat från dag 2:

Den lilla lila/vita blomman kallas Cymbidium och är en pytteliten blomma på cirka 1 ½cm och var helt klart den pilligaste blomman enligt mig. Man önskar riktigt att man har små barnfingrar när man gör dem :-) Utöver det syns bl.a. Förgätmigej, en Gerberaknopp, Liljeblad, Rosor på floristtråd och Freesia.

Nu är det paus och kursen fortsätter först om 2 veckor. Ska bli superkul och jag längtar redan! :-)

0 thoughts on “Forts: PME Professional Diploma Course

  1. He he Lisa jag längtar också till nästa helg då jag är jätte nyfiken på vad ni lär er på kursen. (och kan inte själv vara där)
    Dina blommor är helt fantastiska,vem bryr sig om dålig jus, mera bilder vill vi ha.
    Så lada ordentlig nästa gång och ge oss mera bilder.

  2. Meh! Det där kan jag göra hemma när som helst! Lovar och svär! …. hmm… eh. kanske inte.. hahha 😉
    Kul att få lära sig grunderna så där!! Mer bilder vill jag se! Och lite steg för steg på dom där vackra rosorna också. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *