0 thoughts on “Rosa blommor

 1. Hej! Supersnygga blommor! Jag är nybörjare på cupcakes och har en liten fråga just angående flowerpaste.

  Gjorde Halloween cupcakes i förra veckan med svarta spindlar i flowerpaste. Flowerpasten var vit som jag färgade med svart livsmedelsfärg från Panduro. Då jag bara kunde nå en gråaktig ton efter att knådat in färgen, bl.a. pga Maizenat tror jag, så penslade jag också på svart färg. Spindlarna fick torka över natten och sen stack jag ner dessa i cream cheese frostingen på toppen av cupcakesen. ca 4 timmar senare började färgen blöda och den delen av spindlarna som var i frostingen smälte så att spindlarna föll ner.

  Som du förstår skulle jag därför uppskatta alla tips du har om flowerpaste. Hur länge ska det torka för att hålla formen? Hur färgar jag bäst flowerpaste? eller ska jag investera i färgad flowerpaste? Hur länge kan man förvara flowerpaste och hur?

  Tack på förhand!

  • Hej Astrid!
   Usch vad tråkigt de där med spindlarna :-( Kan dock säga att svart ofta kan färga av sig vilken är synd! Det är dessutom svårt att färga till en så mörk färg själv då den oftast stannar som gråaktig. Ska jag färga väldigt lite så kan jag färga själv men ska jag ha mycket så köper jag färdigfärgad.

   Jag har under nästa vecka tänkt lägga ut ett par inlägg om just flowerpaste och sugarpaste som kommer att besvara dina frågor. Tanken är även att ta upp det där med färgning av pastorna. Jag hoppas att du har möjlighet att vänta tills dess!
   Kram, Lisa

 2. Härliga blommor. Måste fråga vad du torkar dina blommor i? Jag har inte gjort så jättestora blommor än men har några lite större på gång som jag ska göra och vet inte riktigt vad jag ska använda. Tar gärna emot tips. :-)

  • Jag ska göra några sådana blommor senare idag och gör då en liten steg-för-steg. Är många som har frågat nämligen. Måste bli duktigare på att göra fler steg-för-steg-inlägg, men det tar ju lite tid 😉

 3. Superfina blommor! Hur får du dem att torka så att de blir skålformade? Mina blommor blir alltid platta för de faller liksom ner på det platta underlaget..

  • Hej Johanna!
   Jag ska göra fler sådana blommor idag och kommer då att göra en steg-för-steg. Hoppas att du kan vänta med svaret tills inlägget kommer :-)
   Ha det gott!
   Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *