JAG VANN! :-)

Har haft en helt sjukt bra vecka denna vecka och tror att jag kommer att ha stora problem att toppa den 😀  Vad mer kul som hänt kommer jag dock återkomma med under morgondagen :-) Nu till vad jag vunnit nämligen bloggtävlingen där vi skulle skapa ett kafferep med hjälp av en bakmaskin :-)

Med motiveringen:

Med ett obeskrivligt fint kafferep där bakmaskinen användes i många moment, ett stort engagemang av läsare och många klipp på bakmaskinen är Lisa Lundqvist vinnaren av tävlingen.

För att hitta mitt kafferep/dessertbord klicka HÄR!

Yes!! Som jag slet med att få det färdigt i tid och resultatet är jag så fantastiskt nöjd över. Att det dessutom ledde mig till vinst gör mig fantastiskt glad 😀

Tack, Tack, TACK alla ni underbara läsare för alla uppmuntrande kommentarer och härliga recept som kom in under tävlingen! 😀

Så vad vinner jag? Jo ett köksmaskinsset med 3 olika maskiner och en bakmaskin att ge bort till en av er vars inskickade recept jag använde. Återkommer med vinnarens namn!

Vill även passa på att säga till alla mina medtävlande (Bagerskan, Min goda sida, Tårtspecialisten, Kardemummagumman): Jättebra jobbat tjejer! :-) Ni gjorde ett fantastiskt jobb! :-) (Klicka på länkarna ovan för att komma till deras kafferep)

Nu ska jag fira med ett glas rött 😀

Stor KRAM till er!

Lisa

0 thoughts on “JAG VANN! :-)

  1. Hej och Grattis!!
    Du är verkligen värd den vinsten. Jag har följt din blogg ett tag efter ett tips från din kompis Sofia :) Jag tycker du är superduktig och gör otroligt fina bakverk! Sen är jag glad att du valde att lägga kafferepsbilden som header, för jag tänkte när jag såg den att det var den snyggaste bild jag sett på länge och borde ligga iheadern 😉
    Grattis återigen från en sockerskapare till från Linköping :)
    /Annelie

  2. Åh vad roligt!!!!!! Stort Grattis till dig för vinsten, det är du verkligen välförtjänt av! En fröjd att titta på ditt fina kafferep :). Stora grattiskramar till dig!!!

    Caroline- St Heaven Street

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *