Mors dag – Tea party

Tidigare i veckan så gjorde jag och Fotograf Satu en riktigt rolig plåtning. Jag har länge velat göra ett snyggt dessertbord ute i grönskan och är så glad över att det äntligen blev av! Det är tur att jag har en sån fin vän som är lika kreativt lagd som jag ♥ Räckte med att jag skickade en bild på ett förlovningsfoto, med ett par vid ett uppdukat bord i skogen, till Satu för att hela Tea Party-idén skulle dra igång. Kan inte riktigt minnas när det var, men det är inte speciellt många veckor sen. Så det är snabba bud.

Det hela blev en intensiv och helt fantastisk dag full med vackra kvinnor, vackra bakverk, bubbel och galet snygga bilder. Idag tänker jag visa er ett par av bilderna då vi vill hylla alla fina mammor på deras/vår dag (resten av bilderna kommer vid ett senare tillfälle). För på vår plåtning var det bara mammor (och några av deras fina döttrar såklart, min inkluderad) vilket gör det extra speciellt att lägga ut några av bilderna just idag. Glad mors dag till er alla! ♥

tea party dessert tabletea party

Avslutar med en bild på min älskade fina underbara vackra kreativa dotter, Florence. Jag älskar dig så ♥

florence

Tack till alla fantastiska kvinnor som var med på plåtningen – Ni gjorde ett grymt bra jobb! Å stort TACK till Satu, du är verkligen bäst!

Ha en fantastisk mors dag!
Kram, Lisa

9 thoughts on “Mors dag – Tea party

 1. Gud vad fint! :)
  DU är en av anledningarna till att jag börjat baka sååå mycket mer!
  Det är så himla roligt att se dina dessertbord och jag har så många idéer för att göra egna! Flyttar snart och det ska BANNE MEJ vara ett dessertbord på inflyttningsfesten 😀

  Det vore häftigt om du kollade min blogg där jag lagt upp tårta och godis från helgen :)

  • Tack söta du! Vad glad jag blir över din kommentar :) Tack ♥
   Ska absolut spana in och de är klart du ska bjuda på dessertbord 😉

 2. Hej!
  Jag tar studenten nu nästa månad och tänkte att eftersom du håller på med bakning så kanske du har något tips på hur jag ska göra för att få tårtan jag önskar :)
  Det är så att jag vill ha en tårta med bottnar, typ sockerkaka. Sen vill jag ha ett lager med typ chokladmoussé/kräm/klet och sen en botten och sen ett lager med jordgubbsmoussé/kräm/klet. Därefter grädde runt om. Dock vet jag inte vad jag ska använda mig av för att få till choklad-och jordgubbspartiet och undrar och du kanske har något förslag på vad du tror skulle bli gott? :)
  Tacksam för svar! Inspirerande blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *