Nyårsfest – Tips och inspiration

Hej!

Jag har under de senaste 5 dagarna försökt få ut ett inlägg här på bloggen. Helt utan framgång, eller jag har ju fått in en bild i inlägget iallafall 😉 . Jag får bara serverfel och det tar precis hur lång tid som helst. Detta är ett problem jag haft rätt länge nu och varje inlägg jag lagt ut har tagit löjligt mycket tid. Därav att jag lagt ut så få under året. Jag måste med andra ord se över vart jag ska flytta bloggen för att den ska flyta på bra och göra det enkelt att lägga ut bilder och inlägg. Jag vill ju blogga mer, men allt strul gör ju att jag tappar sugen. Oavsett vilken bloggportal jag kommer använda så kommer adressen vara densamma :) Tipsa gärna om bra bloggportaler som du är nöjd med :)

 

För att ändå kunna dela med mig av lite inspiration och tips inför nyår så lägger jag ut bilderna på min Facebooksida (www.facebook.com/sockerrus/) istället. Tanken är att de ska in här i inlägget oxå när jag väl fått ordning på bloggen.

Nyårsfest tips 11

Vill passa på att önska er alla en fantastisk nyårsafton. Själv är jag i färd med att pyssla inför morgondagens fest med 70-tal-disco-tema. Ska bli så himla kul 😀

Stor KRAM till er

& tack för 2015 ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *