Tea Party

Nu har jag äntligen lyckats välja ut bilder från Tea Partyt jag gjorde tillsammans med Fotograf Satu i våras. Det blev verkligen så himla många fina bilder (över 160st) och det har tagit mig rätt lång tid att lyckas minska antalet att lägga ut på bloggen. Gick halvbra dock för det är fortfarande väldigt många bilder kvar (så var beredd på att scrolla) men jag kunde inte riktigt välja bort några fler. För mig är bilderna magiska och det är så himla kul att se hur en idé blir till verklighet. Älskar verkligen mitt jobb (yes, nu kan jag kalla det jobb) och det är så fantastiskt skoj att få möjligheten att arbeta med så många underbara människor. Denna dag var verkligen en helt underbar dag fylld med vackra kvinnor, skratt, glädje, sol, sötsaker och massor utav kärlek ♥

Nu dags för en massa bilder, Enjoy!

afternoon teatea party dessert table

På bordet fanns bland annat att hitta:

  • Mandeltårta med cointreau, apelsin och choklad
  • Kaneldonuts med choklad
  • Sugar cookies med basilika
  • Morotscupcakes med cream cheesefrosting
  • Kardemummakakor
  • Citronbiskvier
  • Chokladbiskvier med nutella och salt karamellsås.

Tea party photoshoottea party photoshoot 1tea party kalastea party ideasTea party 5tea party 4tea party 3Sockerruspicknick partypicknick kalas 1morsdag fikamors dag kalaslyxig picknickgold cakesfotograf satu sockerrusedible gold sequins cakeafternoon tea kalaschampagne tea partytea party

Å sen vill jag ju gärna lyfta fram Jonas och Robert, stort TACK för all hjälp – Ni är bäst!

Önskar dig en riktigt söt dag!
Kram, Lisa

9 thoughts on “Tea Party

  1. Men gud så fint! Allt ser så gott ut! Jag vill bara hem och baka. Tack för fantastiskt inspiration – med både detta inlägg och hela din blogg! Jättefina cocktailglas också, de med de guldiga volangerna. Får man fråga var du har köpt dem? :)

  2. Fantastiskt fint! Lite saga över det på nått sätt!
    Får jag fråga dig en sak?
    Gjorde cupcakes i helgen med din smörkrämsfrosting. Blev väldigt bra i smak, fin att spritsa och höll formen fint, men jag tyckte att florsockret kändes mellan tänderna när man åt de. Alltså lite knaster sådär. Hur gör man om man vill ha den helt silkeslen liksom, utan att känna florsockret? Går det? Isf hur?
    Jätte tacksam för svar!

  3. Pingback: Sockerrus i utlandet :-) |

Lämna ett svar till Kristin // The Chocolate Box Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *