Tips på servettvikning till jul

För några veckor sedan så hade vi julfest här hemma med våra vänner. Kan säga att vi hade precis hur kul som helst och det är en fest jag sent kommer glömma :-) Vi firade med massa god mat, dessertbord och fotobås. Bilder och mer information om festen kommer på bloggen så småningom här i december :-) Tänkte dock tjuvstarta lite med att visa hur jag vek servetterna jag använde till festen.

servetter vikning

Jag placerade en servett med tillhörande present på alla tallrikar. Själva vikningen är superenkel och det kommer en steg för steg längre ner.  I paketen låg det smycken, usb-minnen, pennfodral m.m. Alla med temat ren. Renar fanns det gott om på festen och var lite av temat, så jag tyckte givetvis att alla skulle få en liten present på temat. Presenterna införskaffade jag på Ebay.julservetter

Ett tips till dig som vill införskaffa lite dekorationer till jul- eller nyårsfesten är att besöka butiken Celebrations.se Bladen jag använt till servetterna kommer därifrån + mycket annat av det jag använde på festen. De har en fantastisk julshop full med massor ja-vill-ha-saker 😉 I skrivande stund har de dessutom 20% på allt i butiken så skynda och fynda!

 

Nu till servettvikningen.

så här viker du servetter

Beskrivningen kommer ifrån fina bloggen Smarty had a Party.

Önskar er alla en underbar advent! ♥

Kram, Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *