16 thoughts on “Vad vill du se mer av på Sockerrus?

 1. Steg för steg tutorials!! Älskar dem, de inspirerar verkligen! Sedan älskar vi ju bilder på dina vackra blommor, men det vet du ju redan!

 2. Hej!
  Du får gärna lägga ut mer ”steg för steg” saker för de du gjort har varit mycket bra! Även förslag på lätta och goda fyllningar man kan använda.
  Tack för en mycket bra sida!
  Jenny

 3. Skulle gärna vilja ha en instruktion, gärna med bilder om hur man täcker en tårta. Är helt nybörjare men tänkte ge mig på detta till min dotters dop :)

 4. Hej!

  Jätte fin blogg som jag följt ett tag nu! Skulle gärna vilja se mer tips o tricks om hur man kan ”rädda” saker, förstörd frosting, konstig smörkräm, SP som tänjs ut så det faller sönder innan den når tårtan osv.. DIY för dekorationer av dessertbord/tårtor såna som du publicerat innan.. Eller så kan du bara fortsätta publicera fina tårtor som vi kan dregla över :)

 5. Hej Lisa!
  Måste säga att du är superduktig med tårtor och blomkonst, du har varit en stor inspiration när jag pillar med mina egna tårtor =)

  Jag skulle gärna vilja se lite fler steg-för-steg och framför allt med blommor och färgläggning =)

 6. Hejsan! Ja lite mera tutorials på lite allt möjligt skulle va kul, framför allt blommor! 😀 Sen tycker jag att de är lite tråkigt att inläggen kommer med så långt mellanrum.. Men förstår såklart att du har mycket att göra emellan! Tack för en underbar inspirerande blogg!! :)

 7. Hej! Jättefin blogg! :) Jag skulle gärna vilja se en steg för steg beskrivning på hur du gör dina utslagna rosor, de är ju så jätte fina!

 8. Hej! Återigen världens bästa och smarrigaste blogg:) Skulle vilja se mera steg för steg med lite bilder till, smarriga och lätta fyllningar, hur man gör bebisar m.m finns ju hur mycket som helst:)

  Hoppas det var till någon hjälp förslag:)

 9. Skulle vilja att du la ut fler steg-för-steg-beskrivningar, dom är ju så bra beskrivna! Kanske jätte enkla saker som är bra och veta om man precis börjat med bakning. Tårtorna här vill man ju bara äta upp! för dom ser ju så himla läckra ut! /Sara

 10. Hej,
  jag har haft så mycket glädje och nytta av att läsa din blogg!

  Nu har jag fått i uppdrag att baka en bröllopstårta, vegansk, och undrar om du har några bra tips på hur man kan göra en någorlunda ”fast” mousse utan att använda grädde eller gelatin.

  Tack för en inspirerande blogg / Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *