Ett vackert (pinterest) bröllop ♥

I början av juli gifte sig mina underbara vänner, Satu och Jonas. Ett fantastiskt bröllop fullt med glädje, skratt, galna upptåg och det var helt galet vackert. Tur med vädret hade vi också då det var strålande sol hela dagen och det i kombination med en trubadur som satt och spelade är svårt att slå – Det var fantastiskt. Direkt efter bröllopet skålades det och sedan bjöds det på femkamp. Senare på festen så dök en trollkarl upp (jättekul inslag) och det anordnades roliga små tävlingar borden emellan och det spelades även säckpipa. Maten hade gjorts av Jonas otroligt duktiga syster och var supergod. Jag stod för tårtan och den fina buketten och kransen hade Blomdekor gjort. Temat för bröllopet var filmen ”The Notebook”. Har du inte sett den så gör det! Så himla romantisk ♥ Fotograf för dagen var ju såklart Fotograf Satu själv. Är ju svårt att leja bort det till någon annan när man är så duktig själv och vet hur man vill ha det 😉 Några bilder som jag tog på festen kan ni se lite längre ner. Nu kommer en drös bilder – Enjoy!

Fotograf Satu

Bröllopsbukett Blomdekor FotografSatu

Bröllopsbukett Blomdekor Fotograf Satu

Fotograf Satu Bröllop

Bröllop Fotograf Satu Pinterest

Fotograf Satu Bröllop Ladugård säckpipa

kamera fotograf satu

Trollkarl bröllop

Bröllopstårta Fotograf Satu Sockerrus

Sockerrus tårta Fotograf Satu

Sockerrus bröllop Fotograf Satu

Photoboot Bröllop

Jag hade själv inte med mig någon kamera under kvällen utan använde istället min iPhone. Bilderna var tilltänka Instagram och en del av dem har filter på sig. Enjoy!

Photo booth bröllop Sockerrus

Fotobåset var ett fantastiskt roligt inslag på festen och det blev en hel del bilder tagna där under kvällen. Ett bra tips för dig som planerar bröllop, riktigt kul som sagt :-) Här nedan ser du ett par andra bilder från dagen tagen med min mobil.

Bröllop Instagram Pinterest
Bröllopet var helt fantastiskt och som hämtat från en vacker Pinterest Board – Me love! ♥ Nästan att man blev sugen på att gifta sig igen 😉 Vill du kika lite närmre på tårtan så kan du hitta den här (Bröllopstårta i pastell och guld)

Avslutar med en bild på brudparet som Fotograf Satu tagit. Stort TACK för att vi fick vara med på er fantastiska dag ♥

Bröllopsfoto Fotograf Satu

Önskar er alla en underbar fredag ♥

Kram, Lisa

PS: Jag jobbar just nu med inlägg rörande Blog Love, Dessertmästarna och en tutorial på hur jag gör en sockerblomma. Alla inläggen dyker upp inom kort :-)

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *