Julfest

Här kommer lite bilder från julfesten som jag utlovat :-)

julfest dukningPå festen så hade jag även ett lite mindre dessertbord. Dock var det så himla mörkt när jag var klar med det och jag hann inte få fram några fotolampor innan gästerna kom så det blev inga bilder, tyvärr. Vill dock tipsa om en fantastisk serie i plast som jag använde till bordet. Den kommer ifrån Celebrations.se som för övrigt är en toppenbutik att besöka om man ska ha fest. Jag rekommenderar er varmt att gå in där ifall du letar efter lite kul kalasgrejer till nyårsfesten!

Nu till en drös bilder:

vika servetter fest

dukning festdukning kalas tipsjul dukning tipsjul dukningjul tips festjulfest dukning tipsjulfest tipsjulmat fest

Något som är ofantligt kul att ha på fester är fotobås :) Blir lite pricken över i:et och så får man ju riktigt roliga bilder på sina nära och kära. Man trycker själv på utlösaren och utrustningen tillhör Fotograf Satu. Här kommer ett litet gäng bilder från båset:

Fotobås julfest

Nu tar jag en liten paus från blogg och annat. Kommer dock att uppdatera min ”privatare” instagram, lisa_sockerrus, under hela ledigheten. Bl.a. lär det dyka upp en hel del bilder från förberedelserna till nyårsfesten samt själva festen i sig :-)

Önskar dig en riktigt God Jul och ett

fantastiskt Gott Nytt År!

Stort TACK för det här året!

Kram, Lisa

 

PS: Kika gärna in på de senaste dagarnas inlägg för mer tips från julfesten, servettvikning, festfina flaskor och glas, godispåsar samt tips på välkomstdrink.

One thought on “Julfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *