Kontakt

Du når mig via epost sockerrus@live.se eller via min Facebooksida.

 

kyvert

11 thoughts on “Kontakt

  1. Hej Lisa!
    Min blogg är ingen renodlad bakblogg, men jag är intresserad av din Blog Love-idé ändå. Tycker den är suverän.
    (Min blogg innehåller bak- och matrecept men inte endast.)
    Självklart så länkar jag till din blogg då ❤
    Hälsn. Cattis
    stockholmteahouse.se

  2. hej!
    gillar receptet till salty nutella :-)
    var hittar man dom julflaggorna, som du använt som dekoration??
    dom är ju UNDERBARA!!
    vore kul att få veta.
    hejdå sonja

  3. Hej,
    Jag undrar om du kan tipsa om var man kan köpa tårtbrickor och tårtkartonger i storpack? Jag är intresserad av kvantiteter runt 50-100 st.

    Mvh

    Christina

    • Hej Christina!
      Tyvärr så köper jag dem inte i storpack och kan inte riktigt hjälpa dig där. Kan tänka mig att KåKå skulle kunna ha, testa där :)

  4. Hej.
    Har testat massor med olika sugerpaste och marsipan i vit färg men varje gång jag kavlat ut och lagt på tårtan så spricker det på sidorna. Vad är felet?, har även testat att kavla den lite tjockare och inte allt för tunt och vise versa.

    • Hej Sara! En anledning till att det kan spricka är om du inte värmt upp pastan tillräckligt (genom att knåda den alt lägga den i micron ett par sekunder så att den blir lite varm och smidig). En annan kan vara att den är för torr. Kavlar du ut den på florsocker? Om du gör det så är tipset att sluta med det. Florsocker gör den nämligen väldigt torr och det snabbt.

      Lycka till!
      Kram Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *