Det stora tårtslaget

I höstas fick jag vara med om något utav det roligaste, tuffaste, mest påfrestande, galna, kreativa, utmanande och häftigaste saker jag gjort. Jag var och spelade in tv-programmet ”Det stora tårtslaget” :-) ÄNTLIGEN får tårtan som konstverk uppmärksammas, för det är ju precis det tårtorna jag gör är, det är ätbara konstverk och jag kallar mig tårtkonstnär alternativt sockerkonstnär.

Magi skapas i "Det stora tårtslaget"

Programmet har premiär i kväll, torsdag, kl.21.00 på Sjuan och kommer att kunna ses på TV4-play också. Missa inte det! Är ett helt underbart gäng deltagare och massor med tårtor! ♥

Hade så himla kul under inspelningstiden, vilket jag hoppas kommer synas i rutan. Samtidigt var det helt sjukt påfrestande och jobbigt. Det var långa dagar och på tok för lite tid för den typen av tårtor jag brukar göra. Jag kan ju lugnt lägga 20-40h på en våningstårta och i programmet hade vi runt 9 h 😉 För att visa upp skillnaden på slutresultatet, beroende på hur mycket tid man lägger, så har jag valt att göra om tårtan/tårtorna jag gjorde i programmet. Kan bli kul att se vad som händer när jag får möjligheten att tänka igenom designen på tårtan lite längre och sedan ha mer än dubbla tiden på utförandet. Kvällens programs tårta lägger jag ut på Sockerrus Facebooksida samt Instagramkonto efter att programmet är slut, så missa inte att kika in där då! :) Imorgon fredag lägger jag ut den här på bloggen.

Vill du se ett klipp från programmet så kan du kika in på min Facebook-sida eller på TV4s hemsida.

Ikväll, kl.21.00 på Sjuan, hoppas jag vi ses :-)

Kram, Lisa

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *