En mycket bra dag!

Idag har jag haft en sån där härlig dag som inte händer alltför ofta. Har därmed passat på att njuta som bara den! 😀

Det började med att ett mail väntade mig från Kalasform. Jag har vunnit 1a pris i en tävling de anordnat vilket är superkul! Priset fick jag med följande motivering:

Otroligt vackra bakverk, riktiga konstverk. Kreativt och med fantastiska färger. Även spännande recept. Favoritbilden är den rosa brödformen dekorerad med påfågelsfjäder.

Tack för inspiration! Vi ser fram emot att se mera.

Så snart kommer det ett paket på posten med lite fina formar 😀

Om ni missat det så kan jag berätta att Kalasform nu finns på Facebook (länk) och där kommer det att anordnas tävlingar så passa på att ta er en titt. Kanske är det du som vinner nästa gång! :-)

Vinnarbilden

Så till rolig nyhet nummer två! 😀 Idag var jag med i Aftonbladets ”Mat & Vin”-bilaga. Jag blev tillfrågad för ett tag sen att delta i ett kladdkakespecial de skulle ha. Det var jag och 5 andra bloggar som blev tillfrågade. Snacka om att jag blev glad över att bli tillfrågad!! Finns ju otroligt mycket bak- och matbloggar därute som är superduktiga. Känns väldigt stort då att just jag fick vara med! 😀

Den läckra formen kommer ifrån Klara Färdiga (länk)

Nu kanske man skulle kunna tro att det tar slut där men det gör det inte. Jag har fått ett fantastiskt kul uppdrag, som jag tyvärr inte kan säga något om just nu, men jag kan säga att jag blev otroligt glad över att bli tillfrågad. 😀

Sen utöver allt detta har jag fått ett smaskigt paket idag, men mer om det senare.

Inte en dum dag att ha va? 😉

Stor KRAM till er!

Lisa


18 thoughts on “En mycket bra dag!

  1. Pingback: Sockerrus firar 1 år « Sockerrus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *