Sockerrus i Tidningen och på TV

Tjingeling härliga läsare!

Här kommer en liten uppdatering :-)

Igår ringde journalisten från Corren för att ställa ett par kompletterande frågor. Han passade dessutom på att berätta att Sockerrus mest troligt kommer att vara med i denna lördagens (4/9) Pausbilaga som ges ut i Corren och i Norrköpings tidningar. Detta innebär i så fall att det kommer visas på Corren 24 (TV) på söndag.

Är lite nervös över TV inslaget då jag inte riktigt vet alls hur det gick. Har ju inte varit med på TV förrut och visste inte riktigt hur det fungerade så när han började ställa samma frågor igen så kom jag liksom av mig och satt o funderade på om jag svarat dumt sist 😉 Så det blev många ”öh”, ”eh” osv. Så risk finns att jag framstår som MKT förvirrad 😛 Var inte heller förberedd på en del frågor och då får man ju inte fram så fyndiga svar. Tyckte även det var svårt att vara naturlig framför kameran när jag satt och dekorerade cupcakes m.m. Speciellt då min lille son sprang omkring i sin lilla gåstol en bit bort 😉 

Hur som helst. Jag är helt klart mer nöjd med tidningsreportaget men det ska bli spännande att få se TV-inslaget oxå såklart :-) Det senare kommer även att visas på nätet. Jag återkommer med länk/länkar när de ligger ute så att ni som är intresserade, men inte bor i trakten, även kan få se det :-)

Kramelikram

Lisa

0 thoughts on “Sockerrus i Tidningen och på TV

 1. Vad kul, Lisa!
  Lite annat än att redigera gamla lathundar :)
  Jätteroligt att det går så bra för dig – ser fram emot Corren och ditt TV-inslag!
  Kram

 2. Allvarligt hjääälp :( Mina Macarons blev lite för toppiga – skall man röra mer i smeten då? Fråga nr 2; Du berättade att du förvarar dessa i kylen 2-3 dgr för godast konsistens… menar du då att du fyller Macarons´n 2-3 dagar innan du serverar dem också?

  Kram

 3. Ser fram emot länken så jag kan titta :) Har lagt ut receptet på daim och mandelbullarna nu och även lagt in en jämförelser med massa olika Sp och vad jag tyckte =) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *