Ätbara skimrande band

Om ni inte redan har varit inne och besökt The Cake Decorating Company (länk) så klicka in där nu! :-) De har en massa roligt för tårtor och cupcakes som jag inte har sett i Sverige än. Jag skulle lugnt kunna förköpa mig i den butiken 😛 Stora plus är att frakten inte är så dyr och att det gick snabbt att få paketet – Sånt gillas! 😀

Jag fick möjligheten att välja ut lite olika ätbara tryck och skimrande ätbara band (ser ut som satinband) som de skickade till mig. Kan säga att det var väldigt svårt att välja för de har så mycket fint :-)

Var svårt att ta en bra bild på dem så jag får berätta lite istället. De ätbara trycken kommer i 3 remsor som är lätta att passa ihop och blir runt 75cm tillsammans. Det guldiga ätbara bandet kom i 6 längder och blir tillsammans ca 160 cm. 

Jag har redan hunnit testa det rosa leopardmönstret och  kan varmt rekommendera dessa tryck. De är lätta att arbeta med och effekten det gör för en tårta är enorm 😀 Resultatet kan ni se här.

Jag fick även med ett överföringsark till choklad (den längst ner). Det ska bli kul att testa för det har jag aldrig gjort.

Vill du se lite bättre bilder så finns Guldbanden du här, Leopard, Rådjur och Uggla här, Leopard och den Svartvita här, och till sist överföringsarket här :-)

Thank you so much for these great decorating sheets. I love them! 😀

– For all your cake decorating needs.

0 thoughts on “Ätbara skimrande band

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *