Formodesign

Ett Koziol Babellfat har jag länge velat ha. De är både snygga och praktiska. Gillar starkt att man lätt tar i sär det och det blir så pass litet att det går att förvara i ett skåp när man inte har det framme. En annan egenskap jag gillar med detta kakfat är att man kan sätta ihop den lilla varianten med den stora och på så sätt få 5 våningar :-)

Det var Formodesign som var så gulliga och skickade mig 2 vita fat. Med i paketet fanns även en smart upphängning för disktrasor samt två snygga sådana att hänga på pluringen som den heter – Tack så jättemycket! 😀

De snygga Babellfaten finns i många färger och Formodesign har dem till ett mycket bra pris. För er som gillar att baka kan jag tipsa om att Formodesign har ett otroligt stort utbud av bakformar i olika slag, både silikon och i aluminium. Utöver det så har det massor av fina, smarta inredningsprylar och de erbjuder en mycket låg enhetsfrakt på bara 45 kronor.

Så vad väntar du på? Skynda in och spana 😉

 

0 thoughts on “Formodesign

  1. Mmmm dom är så fina =)
    Jag har ett i rosa (såklart!) och ett turkost och vill absolut ha fler 😀
    Och så är dom ju gjorda i plast och går inte sönder av minsta lilla :)

    • Har faktiskt inte tänkt på att det är praktiskt med plast då man har småbarn. Haha. Du har självklart helt rätt! Det gör ju kakfaten ännu bättre :-)

  2. Pingback: s a n d r a n o r d i n . c o m - Babeller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *