Nu har Sockerrus en alldeles egen assistent

Yes, jag har gått och blivit med assistent – Närmare bestämt en Ankarsrum Assistent Original :-) Jag har länge gått och spanat på dessa vackra maskiner och önskat att jag också hade en hemma. Gillar verkligen retrodesignen och de härliga pastellfärgerna den kommer i. Då det kom till att välja färgen på min assistent stod det mellan rosa och vit, så jag gav sista ordet till min sambo (eller nästan iallafall 😉 ) – Det blev en vit. Anledningen till detta är att vi har en del röda köksprodukter här hemma och en pastellrosa hade inte gjort sig lika bra som en vit tyvärr.

Ska bli jättekul att få testa baka i denna och jag är så glad över mitt nya samarbete med Ankarsrum. Kommer att märka stor skillnad när jag gör macarons nästa gång då assistenten har dubbelvispar och därmed slipper stå med handelvispen och vispa i oändlighet 😛

TACK snälla Ankarsrum för er generositet och min nya Assistent! :-)

 

0 thoughts on “Nu har Sockerrus en alldeles egen assistent

  1. Den bästa saken i mitt kök och min sambo fick inte välja så det är klart att det blev en rosa! Heeeelt fantastisk att baka bröd och annat gott i. Grattis till ett bra val!

  2. Gratulerer. Jeg har hatt min assistent i ca 10 år nå og er super fornøyd. Du kommer til å ha den i lang tid framover. Min mamma har også en som hun kjøpte når hun giftet seg for 40 år siden og den er like bra å bruke.
    Jeg har også kjøpt til den hvite bakebollen med dobbelt visper – 2 faktisk. Slipper å vaske opp så ofte :) Det som en lek nå å lage macarons og marengs

  3. åååå gud vilken makalös manick….en sån vill jag ju oxå ha ju 😀 nu förstår jag att det blir ännu mera fröjdefyllt att baka för dig så nu ser jag fram emot attt njuta av många fina bakverk på din superbraiga blogg :)

  4. Den är så snygg! Väntar på att få hem den från Ankarsrum som sponsrar mig med :). Oerhört snällt av dem att vara så generösa, ska bli sååååå kul att få baka med den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *