Odense & Kronjäst

För ett par dagar sedan fick jag ett helt underbart paket från Odense (länk) och Kronjäst (länk) fyllt med roliga ingredienser till mitt bakande :-) Ska bli så skoj att få testa dessa och jag har redan letat upp lite roliga recept. Har dock två stora tårtor och en liten som ska göras till fredag och lördag så det får vänta lite. Kan säga att min lista ”Saker att baka” är väldigt lång nu så jag får allt börja beta av den snarast! :-)

Paketet innehöll:

Gran Cru Nougat

70% Mörk Choklad

56% Mörk Choklad

Mjölkchoklad

Vit Choklad

Bakmassa

Dessertsås Vit Choklad

Dessertsås Choklad

Dessertsås Nougat

Bagarens Jästmix för Medelhavsbröd

Bagarens Jästmix för Surdegsbröd

 Med andra ord, ett helt underbart paket med många olika användningsområden. Grand Cru Nougaten innehåller rostade hackade hasselnötter och borde bl.a. passa väldigt bra som fyllning och/eller som smaksättning i mina cupcakes. Dessertsåserna är bl.a. perfekta att använda i frostings och i cupcakes. Choklad går ju alltid åt i stora mängder när man bakar så mycket som jag 😉 Bakmassan har jag hittat ett recept för som jag vill prova, annars lär ju den vara god i både tårtbottnar, cupcakes och andra bakverk 😉 Som sagt, ska bli kul att få testa dessa produkter, och kanske hittar jag till o med en ny favorit :-) I dagsläget är jag väldigt svag för deras figurmarsipan, den är nämligen perfekt för modellering och dessutom är den smaksatt i så härliga smaker som jordgubb och päron. Yummie! :-)

Kronjäst har tre nya jästmixer för surdegsbröd som lanserats. Det ska göra det lättare för alla att baka dessa härliga surdegsbröd. Jag fick möjligheten att testa två av dessa. Det ska bli kul :-)

 

TACK så jättemycket för alla smarriga baksaker 😀

Känner mig riktigt lyckligt lottad 😀

Odense Marcipan - Skapa frestande ögonblick 

(Klicka på bilderna för att komma till hemsidorna)

0 thoughts on “Odense & Kronjäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *