Vestli House

 

När jag kom hem från en veckas semester i Stockholm väntade en lapp från posten. Ett paket väntade på mig men jag fick snällt vänta tills idag då utlämningsstället hade stängt under gårdagen. I paketet låg massor av vackra muffinsformar från Vestli House (länk) i lyxiga askar med rosetter. Gissa om jag blev glad? :-) Jag ÄLSKAR verkligen muffinsformar och tror inte att man kan ha för många sådana hemma 😉

Dessa underbara muffins-, sockerkaksformar och servetter i rosa spets är perfekta för tjejkvällen vi ska ha senare i sommar. Mönstret är ju så himla sött :-) Kommer att passa perfekt till rosa drinkar eller varför inte champange? 😉 I paketet låg även ett paket med söta svarta spetsformar.

Supersöta muffins- och minimuffinsformar i härligt blå och rosa.

Paketet var fullt med vackra formar som ni ser. De flesta i vanlig muffinstorlek. Den till höger är dock modell större och jag ska idag åka iväg och införskaffa en bra muffinsplåt som jag kan göra stora-american-style-muffins.

  

 

Stort TACK till Vestli House (länk) för att ni skickade mig alla vackra formar.

Kan varmt rekommendera en titt på deras stora utbud av formar.

0 thoughts on “Vestli House

  1. Hei,
    Jeg kom også over Vestli House her om dagen og la min elsk på de med en gang. Utrolig flotte produkter de har. Få som selger de i Norge for øyeblikket, men jeg har mulighet til å bestille de igjennom Svenske og Engelske nettshops. har nå en pakke på vei fra England. Gleder meg til å få de. :)
    Takk for tipset og en flott nettside :)

    • Tack =)
      Jag hoppas att du får ditt paket snart så att du kan gotta dig i dessa underbara skapelser 😉 Såg att Vestli House har ett kontor i Norge. Det borde ju betyda att de kommer att sälja mer där så småningom kanske :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *