Banana Pops

Eller pops och pops, jag råkade knuffa till glaset som de 4 banana popsen stod i och 3 blev förstörda, så egentligen borde rubriken lyda ”Banana Pop”. Men men 😉

Jag tänkte att jag skulle göra en lite nyttigare godsak på pinne och tanken föll på bananer. Banan och choklad är ju så fantastiskt gott tycker jag :-)

Här har jag delat bananerna i två delar, trätt dom på grillpinnar och doppat dem i 3 olika omgångar. Först i mörk choklad och sedan i färgad vit choklad. Efter det så har jag strött på lite strössel.

Utöver denna färgglada banan pop så hade jag gjort 2 st banana pops som jag först doppat i mörk choklad, sen vit choklad (2ggr då det syntes igenom) och sedan strött hackade jordnötter över – Mums säger jag bara! :-) Får se till att göra en sådan variant längre fram och visa på bild :-)

Ett annat tips är att äta dem samma dag som du gör dem, då är de som godast. Jag gjorde dessa så pass sent på kvällen att jag fotade dem dagen efter och det var en liten miss från min sida. Men men, man kan ju inte lyckas med allt! 😉

0 thoughts on “Banana Pops

  1. Åååhhh – dette er det lenge siden jeg har spist. Jeg husker at vi fikk kjøpt sånne før i Oslo, husker ikke helt hvor lenger….. Det smaker bare himmelsk. Dette må prøves :-) Takk for tipset :-)

  2. Säkert super goda och söta var dem oxå, men jag är arbetsskadat och tycker de ser lite ”snuskiga” ut:D Alltså inte så jätte aptitretande haha! ( Jobbar på martinshop )

    Men du är super duktig och inspirerande! Testade 2 av dina recept igår och är mycket nöjd:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *