Eller pops och pops, jag råkade knuffa till glaset som de 4 banana popsen stod i och 3 blev förstörda, så egentligen borde rubriken lyda ”Banana Pop”. Men men 😉
Jag tänkte att jag skulle göra en lite nyttigare godsak på pinne och tanken föll på bananer. Banan och choklad är ju så fantastiskt gott tycker jag
Här har jag delat bananerna i två delar, trätt dom på grillpinnar och doppat dem i 3 olika omgångar. Först i mörk choklad och sedan i färgad vit choklad. Efter det så har jag strött på lite strössel.
Utöver denna färgglada banan pop så hade jag gjort 2 st banana pops som jag först doppat i mörk choklad, sen vit choklad (2ggr då det syntes igenom) och sedan strött hackade jordnötter över – Mums säger jag bara!
Får se till att göra en sådan variant längre fram och visa på bild
Ett annat tips är att äta dem samma dag som du gör dem, då är de som godast. Jag gjorde dessa så pass sent på kvällen att jag fotade dem dagen efter och det var en liten miss från min sida. Men men, man kan ju inte lyckas med allt! 😉
Jag tror det blirännu godare att frysa dem först! Bananerna alltså =)
Hmm… frysa dem…? Blir de inte väldigt missfärgade då? (trist om innanmätet är brunt?) Men… menar du att man ska äta dem frysta också? Om inte – varför blir det godare om de varit frysta? (har nog aldrig testat att frysa en banan..) *nyfiken*
frusen banan är väldigt gott och dom blir inte missfärgade
testa!
läcker färg combo
Mums!
Åååhhh – dette er det lenge siden jeg har spist. Jeg husker at vi fikk kjøpt sånne før i Oslo, husker ikke helt hvor lenger….. Det smaker bare himmelsk. Dette må prøves
Takk for tipset 
Säkert super goda och söta var dem oxå, men jag är arbetsskadat och tycker de ser lite ”snuskiga” ut:D Alltså inte så jätte aptitretande haha! ( Jobbar på martinshop )
Men du är super duktig och inspirerande! Testade 2 av dina recept igår och är mycket nöjd:D