Macarons with golden flakes

Idag blir det macarons här på bloggen. Kanske inte lika gröna som tidigare inlägg i ”10 dagar av grönt” men irlands flagga finns representerad och även lite av guldet man kan finna vid slutet av regnbågen 😉

Cocosmacarons med päronfyllning. Guldet la jag på redan innan de skulle in i ugnen så de sitter fast.

Det kommer att dyka upp fler inlägg under dagen men först ska jag ut på en lång härlig promenad :-)

Ha en härlig söndag!

Kram, Lisa

0 thoughts on “Macarons with golden flakes

 1. Så vackra. Har dessvärre inte lyckats med några ännu. Hittade ett galet recept som jag var tvungen att testa och de blev inte ALLS bra. Ska nog baka efter ditt nästa gång. Härlig söndag :)

 2. Riktigt fina macarons du får till, har kommit fram till att jag endast lyckas med dom på sommarhalvåret haha. Men hade tänkt testa ditt recept som du la upp, så kanske jag lyckas bättre :)

 3. Nu har du lagt upp dessa cocosmacrons flera gånger fast utan att ge med dig av receptet! Kan du inte göra det? Det är ju det bakbloggar är till för 😉

 4. Hej! : )
  Jag tänkte bara höra vilken storlek på tyllen du använder när du gör macarons?
  Om du nu använder tyll!

  Kram/Evelina

  • Hej Linda!
   När du spritsat ut dina macarons så slår du plåten i bordet några gånger så försvinner toppen. Är den fortfarande kvar efter att du slagit den i bordet och den stått och vilat i ca 30min så kan du vispa lite mer nästa gång. Den toppar sig nämligen väldigt lätt om smeten är för tjock.

   Javisst är det kul – Och gott! :-)
   Lycka till!
   Kram, Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *