Salt Karamellsås, Vanilj, Äpplen och Mörk Choklad

För ett par månader sedan gick mitt recept på vaniljmuffins med äpplen, mörk choklad och salt karamellsås till semifinal i Årets Bak- och Desserttävling vilket var precis hur kul som helst. Att få gå vidare till final vore en dröm! Den drömmen kan du hjälpa till att göra sann genom att gå in här och trycka ”Gilla” på Semifinalist 4 (Lisa Lundqvist). Vore verkligen superdupergulligt! Fyller du dessutom i en motivering och din mailadress så har du chansen att vinna din alldeles egna KitchenAid :-)

Här har jag gjort en variant på mitt semifinalistvinnarrecept man lätt kan ta med sig på utflykten.

Ett lock kan dock vara bra att sätta på ifall du ska ta med dig den 😉

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: -Jag fullkomligt älskar bakverk på burk :-) Har du inte testat receptet så kan jag varmt rekommendera det. Du hittar det här.

0 thoughts on “Salt Karamellsås, Vanilj, Äpplen och Mörk Choklad

 1. Det ser så gott ut! :) Den där muffinsen låter verkligen god (borde jag testa nångång!) så jag förstår varför du blev en av semifinalisterna! Lycka till och hoppas du kommer till final 😀

 2. Det lät så gott, sen såg jag bilden… usch! Ledsen, men bakverk på burk är nog inte min grej. Förklara gärna vad det är du tycker är så bra (förutom själva hypen som är just nu), fördelarna är inte helt uppenbara för mig.

  Annars gillar jag att läsa din blogg och testbakar lite ibland. Mycket gott har det blivit:-)

  • Haha ja smaken är ju inte alltid delad :-) Jag älskar idén med bakverk på burk då det gör det så himla lätt att ta med en tårtbit, cupcake eller ngt annat kladdigt och smaskigt när man ska iväg på picknick eller liknande. Du kan ju lätt skruva på locken och sen är det helt kladdfritt i väskan. Burken gör det oxå lättare att ge bort en bit tårta i present. Men som sagt, det passar ju inte alla :-)

   Kul att det blivit mycket gott av besöken här på bloggen, det glädjer mig :-)

 3. Jag hittade in på din blogg igår när jag var ute efter ett recept på äggfria cupcakes. Och sen fastnade jag och började kolla runt på andra inlägg. Nu har din blogg hamnat band mina favoritbloggar, och jag som aldrig tänkt börja baka cupcakes och tårtor är nu superinspirerad. Tack för en fin blogg. Och jag har så klart röstat på ditt bidrag.

  • Vad kul att du hittat min blogg :-) Blir jätteglad över att höra att jag inspirerat dig till att baka – Vad kul! :-)

   TACK! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *