VertygsKakor

Min sambos systerbarn älskar allt som har med verktyg att göra och det är sällan man ser honom utan minst ett verktyg på sig 😉 När det var dags för hans födelsedag så ville jag baka honom något extra – Nämligen kakor i form av dubbla u-nycklar! 😀 Han blev helt fantastiskt glad och jag tror att jag numera står väldigt högt i kurs hos honom 😉

Jag använde detta recept och bytte ut 3 msk mjöl mot kakao för att få en chokladkaka.

Kakformen finns att köpa hos Kakformar.se

0 thoughts on “VertygsKakor

 1. Vad fina kakor =) Synd du inte tipsa om detta tidigare eftersom sambon som typ bor i garaget fyller år på onsdag och då hade ju dessa passat bra hehe :) I nödfall går de väl att skära ut verktyg fast de är ju så klart mycket mer pill och tar längre tid men tack för tipset :)

 2. Otroligt söta!

  Jag har en fråga om Whoopie Pies, går dom att frysa när dom är fyllda, till exempel med marshmallow fluff? Eller hur länge håller dom sig goda och fräscha i rumstemperatur? :)

  • Tack Evelina! Jag skulle tro att de går att frysa med fyllning, men jag skulle nog hellre frysa dem utan fyllning. Det du skulle kunna göra är att frysa ner fyllningen för sig och kakorna för sig. Tror de blir mycket godare då samt att de inte riskerar att bli ”geggiga” när de tinar upp.
   Ställ in dem i kylen så håller de sig ett par dagar. Rumstemperatur skulle jag gissa att de fixar rätt många timmar en dag, det beror lite på vad man har för fyllning.
   Hoppas att jag kunnat vara till någon hjälp! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *