Wedding Cake Pops

 Idag gifter jag mig med min älskade Robert 😀

Tycker därför att dessa cake pops passade extra bra :-)

Cake popsen är gjorda på saftiga vaniljcupcakes, marsipan, mosade jordgubbar och lite champagne  som sedan doppats i choklad- Riktigt lyxigt och gott!

Halsbandet och knapparna är gjorda i kristyr.

Ha en riktigt härlig dag!

Kram, Lisa

0 thoughts on “Wedding Cake Pops

  • Tack så mycket Tirja! VI hade en helt underbar dag! :-)

   Denna typ av cake pops har jag sett på amerikanska sidor så idén är inte min egen från början. Spenderar otrolig mycket tid att surfa runt och leta inspiration och får många nya idéer samt lånar andras den vägen :-)

 1. Stort grattis på den stora dagen =) Vad kul att få gifta sig i New York :-) Hoppas vi får se lite bröllopsbilder :) Cakepopsen var iaf himlans fina och som du sa så passa de ju perfekt idag :) Kram

  • Tack så mycket MIlli! :-) Det var en riktigt häftig känsla att gifta sig där borta måste jag säga. Bröllopsbilder kommer, jag lovar :-) Kram till dig!

 2. Stort Grattis på Bröllopsdagen <3
  Det är en härlig känsla att gifta sig med sin stora kärlek !
  Önskar er en fantastisk dag, er DAG.
  Varma kramar Pia

  P.s. Cake popsen är jätte fina.

 3. Må lyckan vara med er, på de sju haven, på alla kontinenter och världsdelar och låt solen alltid lysa, för det gör den alltid ovan molnen! Ett jättegrattis på er stora dag!

  • Tack så mycket Tove! Gullig du är :-) Idén till cake popsen är inte mina egen, eller jo delar av kvinnan är det. Har sett denna typ av cake pops på några amerikanska bloggar och alltid velat testa att göra egna :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *