Bröllop + annat smått och gott

Först så försov vi oss 2 timmar här hemma (ja alla utom min man dvs som kliver upp redan vid 5-tiden) och nu kan jag inte hitta mitt German Chocolate recept eller kamerasladden så att jag kan föra över de bakverk vi testade i New York. Ingen bra start på veckan mao 😉 Positiva är att veckan bara kan bli bättre 😀

Förra veckan fick jag en mycket bättre start. Jag fick nämligen reda på att jag röstats fram som Sveriges näst mest populära bakblogg då jag kom 2a i Matbloggspriset 2011 (vilket är det största pris du kan få som bakblogg i dagsläget). Bara drygt 100 röster från 1a platsen dessutom. Jag känner mig oerhört hedrad♥  Stort TACK till alla er som har röstat på mig!♥  Jag känner mig mycket lyckligt lottad som har så många härliga läsare – Ni är bäst!  Den blogg som knep 1a priset var Söta Saker och på plats 3 kom en av mina favorit bloggar Bake My Day – Stort GRATTIS till er!

Man skulle även kunna säga att månaden startade fantastiskt bra. Den började ju nämligen med att jag blev fru 😀 Här kommer lite utlovade bröllopsbilder.

 Vi fick en fantastisk dag fylld med kärlek, skratt, vackra minnen och sol. 

Foto: Michael Skoglund

Samtliga bröllopsbilder är tagna av duktiga New York-baserade fotografen Michael Skoglund.

Foto: Michael Skoglund

Bröllopstårtan köpte vi på Magnolia Bakery och vi hann även med att testa Carlo’s Bakery (Cake Boss), Veniero’s, Gordon Ramsay och Crumbs Bake Shop under vår vistelse i den stora staden.  Bilder, omdömen och mycket mer dyker upp senare på bloggen när jag hittat min kära kamerasladd :-)

Stort TACK till alla fina ord och gratulationer jag fått. Blir så glad! Ni är underbara! ♥

Kram, Lisa

0 thoughts on “Bröllop + annat smått och gott

 1. Har redan gratullerat er men måste säga att de var väldigt fina bilder =) Åh vad många ställen du hunnit inom 😉 Ska bli intressant att läsa vad du tycker om de olika ställerna :) Har gordon ramsay cafe också? har varit på en av hans restauranger i London och även jamie olivers =) Att besöka carlos bakery vore ju en dröm =) Var de dyrt där? :)

 2. Stort grattis!
  Hur var Carlo’s Bakery(Cake Boss)? Älskar programmet, väldigt fascinerande med så avancerade tårtor. :)

  /Kram Ida

  PS. Härliga bilder!

 3. Åh vilka fina kort, vad söta ni är.
  Grattis till utmärkelsen ( jag röstade på dig 😉
  Hoppas att du snart hittar kabeln till kameran, vill hemst gärna
  se alla kort :-)
  Må gott Pia

 4. Gu va fina ni är,blir ju alldeles tårögd,man ser lycka i era ögon och de är så fint och se.
  Stort Grattis till er,hoppas ni lever lyckligt i alla era dagar.
  Och grattis till 2plats,nästa år tar du 1plats.
  Bamsekram

 5. Ett stort grattis till er!!! Så vackra bilder och ni ser så lyckliga ut!
  Snubblade egentlgien in här för tårtorna skull men hittade så mycket mer, Tack för en massa fin inspiration, hit kommer jag fler gånger utan tvekan!

 6. Åh, kära du! Vad underbart!!! Och vilka fantastiska bilder på er två! Det ser så vackert ut, och vad fin DU var! :-)

  Grattis, all lycka till Er nu och i framtiden! <3

 7. Bilderna är så fina! Var osäker igår när ni handlade om det var ni (men nu ser jag ju det). Var jag som satt i kassan :) I varje fall, älskar din blogg och fattar inte hur grymt duktig du är! Hoppas festen blir kul :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *