Lite gott & blandat

Vad gör en riktig baknörd som jag en dag då det är riktigt fint väder ute? Jo, jag tar med mig ett gäng livsnödiga saker såsom en bit tårta, en bra bok, anteckningsblock, penna och lite dricka ut på terrassen för att slappa, samt spåna på en kommande tävling och på Sockerrus framtid – Har nämligen en massa roliga projekt jag vill göra :-)

Bilden ni ser nedan är dock tagen förra helgen.

Passade då även på att inviga min nya riktigt coola mugg… 

Läcker va? :-) Fick jag hemskickad från tuffa butiken CoolStuff. Tårtan som ses på bilden är denna fantastiskt goda vit sammetskaka med lönnsirapsfrosting.

Så vad har jag egentligen för planer för framtiden? Önskar så att jag kunde avslöja dem alla, men det kan jag tyvärr inte. Kan dock avslöja att bloggens 2-årsdag snart kommer att firas där du som läsare har chansen att vinna fin fina priser. Jag håller även på att ta fram en ny logga och därmed även en ny design till bloggen. Är helnöjd med nya loggan som håller på att finjusteras just nu och längtar tills jag kan dela den med er. Det roliga var att jag först gjort en helt annan logga jag trodde mig vara helnöjd med – Ack så fel jag hade 😉

En nyhet jag har här på bloggen är att det nu finns en flik längst upp på sidan som heter ”Bakbloggar”. Har du en bakblogg men inte är med på listan, kika in på fliken och följ instruktionerna så lägger jag till dig. För dig utan bakblogg, kika gärna in och se alla fina bloggar som finns i landet (och utomlands).

Något annat kul jag blev erbjuden att vara med i är Coops tävling ”Tårta vs Tårta”. Tävlingen går ut på att 8 utvalda bloggar möter 8 tårtor gjorda av andra amatörer och sedan möts de den 12 juni i semifinaler, kvartsfinaler och sedan slåss de två sista tårtorna i en final. Allt för att ta fram Sveriges godaste tårta. Har du gjort en riktigt god tårta så tycker jag absolut att du ska anmäla dig NU! :-) Tycker själv tävlingar kan vara kul och när jag hörde vilka jurymedlemmarna var så sa jag JA direkt. För visst vore det kul att få sin tårta bedömd av inga mindre än Jan Hedh (konditorguru), Magnus Johansson (stjärnkonditor och dessutom supertrevlig) , Josefin Baummann (Årets konditor 2011), Lars Wallin (modeskapare/hovleverantör) och Sara Begner (Coops matinspiratör och tårtfrälst). Ska bli fantastiskt skoj att träffa dem alla 😀

Nu återstår bara att skapa den godaste tårtan som någonsin funnits! Låter väl enkelt? 😉

Sist men inte minst så vill jag passa på att visa upp en helt fantastiskt fin bild på min dotter tagen av grymt duktiga Fotograf Satu (för dig med Facebook, Du kan gilla Fotograf Satu här för att inte missa fina uppdateringar).

Önskar er alla en fantastiskt härlig dag! Själv ska jag påbörja inlägget med dessertbordet jag gjorde till min 35-årsdag, med temat ”Superheroes”. Inlägget dyker upp lite senare i veckan så håll utkik här eller på Facebook.

Kram, Lisa

4 thoughts on “Lite gott & blandat

  1. Kanon! :-)
    Är väldigt inspirerad av vad du gör!
    Jag har precis startat en egen blogg, kanske inte riktigt en bakblogg men den innehåller en hel del av dakning också…..går det ändå bra att jag lägger till mig?! Eva

  2. Bilden på din dotter är helt fantastisk! Hon är söt som ett ”sockerrus” ;-)! Vi håller tummarna för dig i tävlingen och de andra du är med i och ser fram emot dessertborden med spänning. Kram

  3. Auguri ”forse in ritardo” per il tuo compleanno e complimenti per tua figlia molto bella!! Ma sopratutto complimenti per la tua energia ed entusiasmo che metti nelle cose che fai..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *