Sockerrus blir företag

Då var det äntligen klart. Idag blir jag egenföretagare och därmed blir Sockerrus mitt företag. Det har ju fram tills idag bara varit på hobbynivå men nu tar jag alltså äntligen steget och gör detta på heltid. Det ska bli så himla skoj!

Jag tänkte att jag bjuder på en liten sneak peek på nästa inlägg (som jag jobbar med för fullt) som kommer ut så snart det är möjligt. Det är från min Tea Party-plåtning med bästa Fotograf Satu. Tanken var att inlägget skulle komma ut mycket tidigare MEN Satu tog ju så galet många fina bilder (hon skickade drygt 160st) och det har varit såå svårt att välja ut ett gäng. Men jag jobbar på det och planen är att det ska komma ut nu i början av veckan :-)

Tea party teaser

Ha en supersöt dag!
Kram, Lisa

13 thoughts on “Sockerrus blir företag

  1. GRATTIS! Tittar ofta in hos dig och låter mig inspireras. Vad kul att du får leva din dröm! Vill också göra det en dag men som det ser ut nu ligger det långt bort i tiden. LYCKA TILL! Du gör fantastiska saker =)
    Kram!

  2. Grattis och lycka till med företaget! Jag har följt din blogg i flera år och beställde faktiskt en bröllopstårta av dig. Tyvärr var jag tvungen att avbeställa då vi flyttade bröllopet till Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *