braliner® – Nyttiga praliner utan tillsatt socker

Nu är det äntligen dags för mig att lansera mitt ”hemliga” projekt jag jobbat med under hösten. Jag har tagit fram en nyttig pralin utan tillsatt socker och som är helt fri från gluten, laktos och mjölk. Den är inte heller bara nyttig utan helt fantastiskt god och finns i en mängd olika smaker. Jag kallar dem braliner® vilket är en bra pralin helt enkelt :-) De kommer att finnas i två olika varianter, braliner som är i bollform och sedan deluxe braliner som är pralinformade. De kommer att finnas till försäljning både i ask och som catering. För mer information om braliner kan du kika in på hemsidan.

braliner reklam

I dagsläget så går det inte att köpa dem på nätet men jag jobbar på det. Följ braliner på Facebook för att få snabb uppdatering inom ämnet, samt andra nyheter m.m.

braliner utan tillsatt socker

Glöm nu inte att kika in på hemsidan och gilla braliner på Facebook :-)

braliner

Samtliga bilder  är tagna av Fotograf Satu.

Ha det sött!
Kram, Lisa

4 thoughts on “braliner® – Nyttiga praliner utan tillsatt socker

  1. Wow, ser ut att bara vara ett stort fel med dem – Det är choklad! Detta fruktansvärda bruna gift som placerar mig på holken i timmar, med fruktansvärda plågor.
    I min värld skulle ”braliner” få vara hur fyllda av socker, gluten, laktos och nötter som helst, bara de var totalt kakaobefriade. Då snackar vi verkligen BRAliner, till skillnad mot dagens otrevliga chokladmaximerade praliner. Men det är visst omöjligt att göra fingodis utan choklad.

    • Då kan jag glädja dig med att säga att jag inte alls har kakao i alla bralinerna :-) Finns de utan oxå! Så visst kan man göra fingodis utan choklad :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *