♥♥ Translate this blogpost to English ♥♥
Idag när jag var inne och kikade på fina bloggen Flickan och Kakorna så insåg jag att jag hade gjort en liknande tårta i somras, med tillhörande steg-för-steg, som jag glömt att lägga ut på bloggen (har massor av bilder på olika bakverk som inte nått bloggen än). Genast slängde jag mig över bilderna och skapade detta inlägg.
Jag älskar utseendet på dessa tårtor och det som gör den ännu mer älskvärd är att det tog mig ungefär 10 minuter att frosta den. Perfekt när du inte riktigt har tiden på din sida.
Jag har täckt min tårta med chokladsmörkräm, men det går precis lika bra med grädde eller någon annan frosting. Inuti gömmer sig en rosafärgad almond white velvet cake, Devils Food Cake och Saftig Vaniljkaka. Den är sedan fylld med rårörda hallon och vit chokladganache.
Visst blir det ett läckert utseende på den?
Så här enkelt gör du frostningen:
Du behöver en spritspåse (eller plastpåse+maskeringstejp), en sked och en tyll. Använd en rund tyll av större modell. Jag har använt denna men det går lika bra med vilken större tyll som helst. Spritsa en rad (med tyll+spritspåse hållandes rakt fram ifrån). Ta en sked och smeta ut den åt höger.
Spritsa nästa rad och fortsätt att återupprepa tills du är klar. Sista raden kräver lite mer omsorg för att få en snygg skarv, annars går det rätt snabbt
Lycka till!
Nämen oj, är det så enkelt att få det sådär snyggt?! 😮 Har faktiskt funderat på hur det går till och nu vet jag ju det, tack så mycket för beskrivningen
Japp, svårare än så är det inte
Så lite så!
Åh, vad jag älskar din sida! Tack för att du delar med dig av dina kunskaper
Tack Karin!
Jag gjorde en äppeltårta nyligen med samma mönster.
(dock inte lika snyggt spritsat 😉 )
Men jag använde tyllen och plattade ut frostingen med efter att jag tryckt ut frosting i en boll.
Jättefin tårta och god ser den ut att vara också.
Trevlig helg!
Tack Erika!
Jo jag har läst att man kan göra så med. Ska testa det nästa gång 

Din var jättefin!
Har en liten fråga men hur mycket av det du bakar äter du och din familj själva upp??och är dom inte trötta på alla tårtor bakelser cupcakes??hehe :D:D det hade jag blivit hihihihi
Haha, ja själv äter jag faktiskt inte mkt alls av det jag bakar. Jag smakar på det, men mycket mer blir det inte. Familjen äter inte heller upp så mkt faktiskt. Det mesta går till vänner, grannar, arbetskamrater osv
Än så länge har ingen tröttnat faktiskt 😉
Men de är ju rejält bortskämda såklart 😉
Vilket mästerverk!
Tack Ewelinn!
Den ser riktigt god ut!
Tack!
Urläckert! Fint med de olika färgskikten
Tack Amy!
Åh den här tårtan såg fantastiskt god och fin ut! Den här vill jag prova göra, så bra med steg för steg beskrivningen
Tack Sandra!
Vilken läcker tårta!
Tack! 😀
Det blir verkligen snyggt med den där spritsningen och det verkar ju ganska enkelt att göra den, tack för beskrivningen! Får ta och testa nåt tag. Tårtan ser supergod ut!
Det tycker jag du ska göra, är riktigt kul!
Tack!
Åh, så det är SÅ det går till?! Vilken himla bra beskrivning! Som alltid ser tårtan helt fantastisk ut <3
Japp, så går det till! Eller det är iallafall ett av sätten
Tack!
Vilken supersnygg tårta! Den där tekniken måste jag bara testa någon gång om jag får tillfälle att baka en tårta till något/någon!
Tycker jag absolut! Är både kul att göra och ser läckert ut
Tack!
tack för en awesome tutorial! nu vet jag hur jag ska göra ryggen på en blivande födelsedagstårta som ska bli formad som en drake!
Tack Tack! <3
Kul med draktårta
Tack själv!
Snyggt!
Tack
så snyggt och det verkar ju inte alls så svårt
Nej, inte alls
Tack!
JAG ÄLSKAR OCKSÅ DETTA UTSEENDET PÅ DESSA TÅRTOR.. superenkla men såå läckra.. Tack snälla för denna steg-för-steg beskrivning <3
Javisst är de läckra!
Så lite så!
Otroligt fint och tack för tipset! Det där ska sparas i minnet.
Tack Ester!
Superbra tips!
Tack Klara!
Älskar ”bara” spritsade tårtor! Och den dära tekniken lär jag ju göra nån dag
Tycker jag absolut att du ska göra
Ah! Din tårta påminner mig om min mormor – hon brukade frosta alla sina tårtor med denna metod när vi var små – jag undrar om hon gör det fortfarande. Tack – nu skall jag genast ringa till mormor och fråga!
Tack för att du delar med dig! :- ) Vad kul! Hoppas att mormor fortfarande gör dem
Japp – det gör hon. Hon fyllde 90 år i maj och bor fortfarande själv med sin hund! En riktig krutgumma!
så vackert. så enkelt..så stilrent
Tack Chanette!
Jag är mållös. Så otroligt häftig tårta!
Du är så motiverande.
Kram!!!
Tack söta du!
vem blev vinnaren av klaraform setet?
Alexandra vann. Jag skrev det i inlägget och på Facebook
Pingback: Friday Favorites | Iowa Girl Eats
I so wish I could read your language so I could understand your instructions. But it is a beautiful cake.
Thank you Elaine! At the top of the blogpost there is a google translator link. Just click on the link and it should translate the whole blogpost to english. You can also make the whole blog english by using the link on the right hand side underneath the banner. I hope this will help!
Pingback: Krema ile kolay pasta süsleme | Anne Kaz
Pingback: Super Simple Frosting Decorating Technique – Best Friends For Frosting
Pingback: You had me at hello – Dessert Table –
Pingback: {Bake} Chic Technique « Modern Cupcake
Pingback: Guldkorn från 2011 –
it was really simple to make and when i made it for my site for her birthday here in Nigeria it was a wow.Thanks so much for the motivation
I am so delighted that you left me a comment! Thank you!
I am so delighted that I could help and inspire you! 
Jag hittade detta recept på Pinterest. Vilken fin kombination av tårtor…mycket fiffigt teknik till frosting också! Tack!!!
Vad kul att du har hittat hit! Tack!
Pingback: Strawberry & Lime Layer Cake
Tack för att du är så fantastiskt duktig! Älskar din blogg o din stil! Har idag provat att spritsa en tårta med denna spritsteknik.. Blev coolt =)
Tack för all inspiration Lisa!
Pingback: Tutorial – Vintage Sugar Flowers –
Riktig cool teknik! Din blogg är så inspirerande
Får ta och försöka mig på denna frostingsteknik nästa gång jag bakar.
TACK!
Det glädjer mig mycket att du gillar min blogg! Lycka till 
Pingback: How to Frost a Fluffy Cloud Cake | Annie's Eats
Pingback: Great Looking Chocolate Cake |
Pingback: Somrig gräddtårta | esters hörna – foton, bakverk, vardag & hypotyreos
så fint =) Detta måste jag testa! Men förstår inte det där med tyllen? =)
Pingback: Tutorial: Easy Frosting Technique | Sockerrus – The Sweet Blog
Kan man göra samma sak med smörkräm eller tillåter inte konsistensen på krämen det?
Absolut! Smörkräm funkar kanon! Skulle den vara för hård så är det bara att tillsätta lite vätska o röra om innan du spritsar
Pingback: I made this super cute cake! « My name is Jen and…
Väldigt tuff tårta, som jag verkligen skulle vilja testa att göra..
Om jag har förstått det rätt så har du gjort alla 3 tårtor och staplat de på varann efter dess dekorerat?
Tack för att du delar med dig din kunskap!
Tack Amina!
Du har förstått helt rätt. Jag har lagt tårtor på varandra och sedan dekorerat. Det är 3 moussetårtor och en mandeltårta. Den blev dock väldigt hög och det räcker gott med 3 tårtor tycker jag
Tack för din fina kommentar! ♥
Hej! Jag undrar om du tror att jag kan spritsa en tårta dagen innan, med bibehållet resultat? Tack för en fantastisk blogg! Och för att du delar med dig av din kunskap!
Ja det ska fungera bra
Lite osäker på om man spritsar grädde, men andra frostings går bra 

Tack själv för att du kommenterar!
Pingback: Söta shots med Godisfluff | Sockerrus - The Sweet Blog
Pingback: everything gal | Dark Chocolate Salted Caramel Cake
Pingback: I ett hus i skogens slut, lite frosting tittar ut | HaveSomeMore.com
Länkat till denna på min blogg… Det blev perfekt som tak på mitt lilla tårthus! Tack för all inspiration!
Vilken fantastisk tårta!
och vilken underbar blogg du har! Tänkte fråga om du använt kakao eller choklad i denna smörkräm?
Hej Diana!
Tack söta du! Och ursäkta för mitt sena svar. Jag har använt kakao till den smörkrämen
Pingback: minty snow cake | morestomach
Pingback: Chokladtårta. | linneahjelm.com