Här kommer receptet på de Chokladsnittar jag gjorde i bakmaskinen i detta inlägg.
När de kom ut så var de ganska spröda och jag tycker att de var godare dagen efter. Dottern och hennes kompis tyckte att de var lika goda båda dagarna 


Chokladsnittar
Receptet ger ca 35 st snittar
250 g
smör, rumsvarmt
3 msk ljus sirap
5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
4 msk kakao
1/2 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
Gör så här :
- Lyft ut baktråget som följer med bakmaskinen och häll i samtliga ingredienser (Anledningen till att du lyfter ut tråget är för att undvika eventuellt spill i maskinen). Lyft i baktråget, stäng locket och välj program 10. Det går bra att lyfta på locket och peta ner degen med en slickepott om det behövs.
- Ta ut degen och rulla till längder. Platta till dem lite med fingrarna och stoppa tillbaka 2 små längder i bakmaskinen och kör igång program 12, Baking Only. Det tog ungefär 25 min för att kakorna skulle bli klara.
- Lyft ut kakorna ur tråget och skär i bitar. Låt de sedan svalna innan du dekorerar dem.
Tips: Vill du hellre göra kakorna i ugnen så gräddar du dem på 175 grader i ca 15 minuter.
Kul med småkakor i maskinen
Jag måste titta igenom mina recept, för en maskin vill jag ju definitivt ha
Yes, skicka, skicka, skicka
Vad häftigt att man kan göra kakor i en bakmaskin. De ser väldigt goda ut!
Javisst är det. Trodde faktiskt inte det var möjligt innan nyligen

Tack! De var väldigt populära bland dottern och hennes kompisar
Vilka fina kakor,de måste jag prova till morgondagens kalas
Kram Sanna
Jag hoppas att ni gillade dom!
Kram, Lisa
Jag börjar bli lite smått imponerad av denna bakmaskin
Vad kul att höra! Då är vi två
Jag trodde bakmaskiner bara gjorde bröd. Så naivt av mig 😉
Hahaha det är lugnt Petter, det trodde jag med tills jag fick hem min