
*Scroll down for english YES! JAG VANN! 😀 *Yey! I WON! New York – Here I come! ♥ A huge THANK YOU to all you wonderful people who ”Liked” my cake – I love you all ♥ Stort TACK till … Continue reading
*Scroll down for english YES! JAG VANN! 😀 *Yey! I WON! New York – Here I come! ♥ A huge THANK YOU to all you wonderful people who ”Liked” my cake – I love you all ♥ Stort TACK till … Continue reading
Nu är det bara några få dagar kvar på Almondys tårttävling och jag behöver all hjälp jag kan få. Anledningen till att jag gjorde denna tårta är att Almondy just nu har en tävling där första priset är en resa … Continue reading
I söndags var jag i Stockholm för delta i konditorduellen. En ny tävling som gick av staplen på Chokladfestivalen i Nordiska Museét. Jag blev tillfrågad av Tony Olsson och Magnus Johansson att delta i tävlingen och då kan man ju … Continue reading
*Blue = English På söndag hittar ni mig bakandes på Nordiska Museét i Stockholm. Jag är med i en tävling (Konditorduellen) på Chokladfestivalen där en Årets Konditor tävlar i lag tillsammans med en bakbloggare. Min lagkamrat blev ingen mindre än … Continue reading
2010 så startade en jättekul tävling kallad European Sweet Table Contest där amatörbakare runt om i Europa kunde tävla med sina dessertbord. Tanken var att visa att vi i Europa är minst lika duktiga som amerikanarna på att skapa dessa … Continue reading
Förra veckan hade jag en sån där sjukt bra vecka med massor av skoj händelser Två av dem var att jag vann bloggtävlingen jag varit med i och att jag fick åka på receptmakarkurs hos Mia Öhrn, men det har jag … Continue reading
Har haft en helt sjukt bra vecka denna vecka och tror att jag kommer att ha stora problem att toppa den 😀 Vad mer kul som hänt kommer jag dock återkomma med under morgondagen Nu till vad jag vunnit nämligen … Continue reading
Idag har jag haft en sån där härlig dag som inte händer alltför ofta. Har därmed passat på att njuta som bara den! 😀 Det började med att ett mail väntade mig från Kalasform. Jag har vunnit 1a pris i … Continue reading