3-våningstårta med Liljor

Att fira jubileum tycker jag absolut att man ska göra – Med tårta allra helst. Men det kanske beror på att göra att jag älskar att göra dem 😉

Denna skönhet består av chokladbottnar, rårörda hallon, vit chokladganache, mörk chokladganache, lite grädde och riven mörk- + vit choklad. Jag spacklade med chokladsmörkräm och täckte tårtan med marsipan.

Dekorationerna består av ätbara liljor i flowerpaste, guldbollar och vit kristyr.

Tårtan gjorde jag till Lovisa och Petter som i september firade 1 månad som gifta. Jag gjorde ju deras bröllopstårta och lyckades räkna så pass fel att de fick en 2-våningstårta istället för en 3-vånings som vi först bestämt. Därför ville jag göra dem en liten 3-våningstårta att fira detta jubileum med – Japp, du läste rätt, tårtan är faktiskt väldigt liten och passar utmärkt till 2 bitar :-)

Till ”tårtfat” har jag använt en liten ljusstake från Lagerhaus som finns i min bloggshop samt en tårtbricka från Siluett.

0 thoughts on “3-våningstårta med Liljor

    • Tack Tania! :-)
      Ja det är ett set med småformar jag har. Tror de är 10cm, 7,5cm och 5cm. Supersöta :-) Köpte dom på Ebay för ett tag sen.

    • Tack! Ja kameran är ett kul redskap :-) Blir ju ofta så om man bara fotar själva bakverket. Går ju liksom inte att se hur stort det faktiskt är :-)

    • Tack Cornelia! :-) Jag har formar som är så små :-) Tror de är 10cm, 7,5cm och 5cm. Supersöta :-) Köpte dom på Ebay för ett tag sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *