Vill börja med att tacka alla er otroligt härliga människor för allt stöd jag har fått de senaste dagarna. Jag är helt överväldigad över alla kommentarer och mail jag fått. Ni är verkligen helt fantastiska! ♥ Av hela mitt hjärta – TACK! ♥ Ni anar inte hur mycket detta betyder för mig. Nu är det dags för mig att lämna det tråkiga och ta tag i det roliga igen. Jag valde idag att göra ett inlägg med en bröllopstårta jag gjorde för någon vecka sen.
För ett tag sen fick jag förtroendet att göra det otroligt söta paret Victoria och Erics bröllopstårta. Utseendet på tårtan var redan bestämt då Victoria hittat en bild på en tårta hon ville ha (med några ändringar såsom pärlor och annat kantband). Det behövde dock inte vara en exakt likadan utan jag fick utgå från den tårtan och sedan dekorera den som jag tyckte blev bäst. Jag hoppas innerligt att Victoria gillade tårtan! Eric som var här och hämtade den var iallafall mer än nöjd
Tårtan består av en saftig vaniljbotten fylld med rårörda jordgubbar + limemousse och rårörda jordgubbar+grädde+ riven vit choklad. Jag har sedan spacklat med vaniljsmörkräm och täckt tårtan med sugarpaste (dekorfontant).
Dekorationerna består av rosor som borstats med shimmer och blommor i flowerpaste (Ballina)…
…kristyr och mjuka ätbara pärlemokulor.
Denna tårta tyckte jag var superkul att göra. Har inte använt så mycket kristyr i dekorerande förrut och har gett mersmak kan jag lova
Jag gjorde även en enkelt dekorerar tårta med samma innehåll som 3-våningstårtan och två mjölkfria vaniljcupcakes fyllda med jordgubbar och toppade med mjölkfri citron- och vaniljfrosting. Som dekoration har jag använt mjuka ätbara pärlor.
Tack för denna gång Jag är snart tillbaka med ett nytt inlägg. Får se om det blir en till tårta eller något annat smaskigt. Följ gärna Sockerrus på Facebook där jag uppdaterar lite oftare med bilder, tips och annat.
Avslutar dagens inlägg med en KRAM till alla er härliga läsare ♥ och en sista bild på tårtan!
Sagolikt! <3
så vackert behaglig tårta..
super fin
Å!!! så vacker tårta. Och det är skönt att du är igång
blev lite orolig när jag läste vad som hänt dej. Men måste bara säga det att du är en av mina stora inspirations källor, älskar att va inne och kolla vad du har hittat på. 
Men jag vill att du lägger upp hur du gör dessa fina rosor!!!
Lena
WOW, du är fantastiskt duktig
Om du fortfarande håller på när det är dags för min stora dag så vet jag vart jag ska beställa tårtan 😉
Hur är det möjligt att göra en så fin tårta!?
Blir t.o.m. sugen på att gifta mig.
Kram Malin
Det är en sagolikt vacker tårta. Wow!
Du gör så otroligt fina rosor!!
Nu har du gjort det igen! Jag som aldrig vill gifta mig MÅSTE göra det nu, för jag VILL HA en sådan tårta! Precis en sådan! Och alla andra du har bakat. Det får bli ett stort bröllop…
Cupcakesen är också helt otroligt söta, vad fint att du spritsat dem som rosor <3
Helt fantastisk tårta!
hade de där varit mitt bröllop hade jag förbjudit alla att äta tårtan, den är alldeles för fin ju =)
Så himla häftig! Lisa, du är min idol!!!!
Fantastiskt fin tårta! Som allting du gör
Jag undrar vad du använder när du fotograferar, alltså som ”bakgrund”?
Den var superfin
en sån tårta vill jag ha på mitt bröllop. Du får göra ett inlägg om hur du gör de där fina rosorna, de är helt underbara och ser helt verkliga ut.
Fantastisk, du är ju helt otrolig! Blir både sugen på sött & på att gifta mig 😉
Ha de’ bäst
Underbar tårta!! Önskar att jag hade haft en så fin på vårt bröllop! Men vi får ha det vid något jubileum i framtiden istället! 😉
Åhh vilken vacker tårta, brudparet måste ha varit överlyckliga över en sådan otroligt snygg bröllopstårta. <3
P.s. Har en fråga till dig Lisa ( hittar ingenstans där man kan ställa frågor )
Jag undrar över en sak 😉
Har precis testat att göra kolasås, ( på grädde,sirap,socker, smör, kakao,vaniljsocker)
men jag får inte den att bli tjock. Smaken på kolasåsen är väldigt god men den är alldeles för tunn. Passar inte med en tunn kolasås till bakverk tycker jag.
Har du några tips !
Jätte tacksam för svar.
Må gott !
Pia
Verkligen en supervacker tårta
Jättefin tårta! Jag gjorde en nästan likadan i somras, fast mina rosor slår verkligen inte dina
Världsklass!!! Hur kan du få till ett så mjukt och verkligt utseende på rosorna? Tårtorna i sig är också helt fantastiska!
Det är verkligen ett mästerverk. Detaljerna är så fina!
Helt otroligt fin tårta! Du har verkligen talang för detta. Rosorna ser så äkta ut!
så tjusig!
helt otroligt vacker tårta…
du e grymt duktig… jag hade verkligen inte tackat nej till en smakbit på den..
Wow vilken underbar tårta!
Vart går det att köpa ätbara pärlor? Går det att beställa rosor av dig?
Mvh Anna
Butiken Strössel & Annat har ätbara pärlor
Tyvärr inte 
Tack för svar!
Verkligen underbar tårta! Det kommer nog bli en av mina inspirationstårtor till min egen som ska ögras i september
Men jag undrar, hur många bitar är den? Och vilka diametrar har du på bottnarna? Tycker det är skitsvårt att veta 😛
Herregud! Vilka fantastiskt vackra tårtor du skapar! Jag blir jätte inspirerad
Min mormor fyller år snart och jag ska baka en tårta till henne. Den kommer nog inte se ut såhär, haha, men hon blir nog glad ändå 
När du kombinerar två fyllningar, tex jordgubb/lime, gör du en mousse av båda smaker då eller gör du en mousse och en fluff så att säga?
Kram
Tack Stephanie!
Jag brukar göra två olika mousser/fluff till tårtorna 
Lycka till!
Har lite fler frågor om denna otroligt snygga tårta! Hoppas att du vill svara och att det är ok. Du skriver att rosorna är gjorda av Balina flowerpaste, har du färgat den eller finns det att köpa i rosa? Vad har du använt för skimmer till rosorna och vart hittar jag det? Dom vita 5 bladiga blommorna, hur stora är diametern på dom?
Tacksam för svar, mvh Anna