Bröllopstårtor med smörkrämsfinish

Dessa tårtor gjorde jag i slutet av sommaren till ett riktigt färgglatt bröllop. Älskade färgerna och tyckte att tårtorna var riktigt roliga att göra. Som många vet så lägger man ju rätt många timmar på denna typ av tårtor och då är man ju även extra rädd om dem när de ska fraktas. Jag kör alltid efter uttrycket ”Better safe than sorry” och kan ibland vara överdrivet försiktig med hur de transporteras. Kan säga att denna gång var ”försiktigt” inte ett ord man kan beskriva frakten på. Mitt hjärta brast nästan när jag såg hur cateringkillen nästan slängde in tårtorna i sin bil. Å inte nog med det, han staplade dem på höga lådor med mat. Ångesten jag hade när han väl åkt iväg var inte att leka med och jag höll alla tummar och tår att de skulle komma fram oskadda. I ett sådant läge spelar det ingen större roll att han skrivit på ett papper om att tårtorna var i perfekt skick han tog hand om dem för oavsett om jag har ryggen fri så är ju det sista jag vill att de ska komma fram i annat skick än de jag lämnade ut dem i. Dock är det bra att skriva ett papper och för er som inte gör det hoppas jag kommer börja med det i fortsättningen :-) Nog pratat om leveransen, nu till tårtorna.

hösttårtor

Tårtorna består av vaniljbottnar fyllda med en röd bärkompott, grädde och citron cheesecakefyllning. De är sedan spacklade med chokladganache och täckta med vaniljmarängsmörkräm. Alla tårtor har också en platta med marsipan liggandes på översta bottnen. Alla blommor är gjorda utav flowerpaste

bröllopstårtor höst

bröllopstårta höst

tårtor höstAutum cake sockerrusbröllop höst tårta

Vill du lära dig mer om tårtor och sockerblommor? Kika då in på fliken KURSER där ett aktuellt kursutbud finns :)

Ha en söt dag!
Kram, Lisa

 

 

2 thoughts on “Bröllopstårtor med smörkrämsfinish

  1. Riktigt snyggt jobbat. Ser fram emot den dagen då du kan lägga dina tårtkurser närmare mig i Göteborg eller Kungälv. Då är jag den första som anmäler mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *