Doptårta med Djungeltema

I lördags var jag och min lille son på dop. Det var min fina vän Jennys supersöte son Algot som döptes. Dopet var faktiskt mitt första svenska dop jag var på. Är dock långt ifrån första gången då jag varit på en hel del dop på Irland – Min dotter har nämligen 33 kusiner på sin pappas sida 😉 Sen har jag varit på dopfest i Sverige men missade själva dopet då jag trodde att dopet i kyrkan var en timme senare än vad det var. Illa, illa! Tur jag gjorde dem ett helt dessertbord till dopfesten 😉

Nu till själva tårtan. Jenny ville ha en våning med giraffmönster och sedan några djur på tårtan, utöver det fick jag fria händer. Här har du resultatet:

doptårta djungeltema

Tårtan består av chokladbottnar fyllda med mjölkchokladganache, jordgubbskompott blandat med grädde och hackad mjölkchoklad med jordgubbar. Den är sedan täckt med chokladganache och marsipan.

christening cake jungletårta djungel

Att jag är en stor tårtnörd är det ingen tvekan på – Dessa skarpa kanter gör mig nämligen löjligt glad 😉 Är du nyfiken på hur jag gör dem? Spana in mitt kursutbud här.
doptårta djungel

Önskar dig en toppendag!
Kram, Lisa

3 thoughts on “Doptårta med Djungeltema

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *