En annorlunda tårta

Denna skönhet kanske ser ut som en helt vanlig tårtan på utsidan…

… men på insidan har den ett mycket spännande utseende! 😉

Det är nämligen en tårta med vertikala bottnar :-) Har länge varit sugen på att göra en sådan då jag tycker att de ser så otroligt tuffa ut när man skär i den :-)

Tårtan består av Devil’s food cake och en ny saftig vaniljkaka jag blivit helt frälst i (recept kommer inom kort). Jag har hällt över en blandning av vanilj och sockerlösning för att klistra bottnarna tillsammans och toppat med chokladfrosting och dekorerat med frysta hallon. Vi skulle nämligen ta med tårtan och då passar det bra att lägga på frysta bär tycker jag (de tinar ju upp på vägen).

En mycket god och annorlunda tårta. Det är lite pyssel att göra den men helt klart värt besväret. En steg-för-steg och receptet hittar du HÄR.

0 thoughts on “En annorlunda tårta

  1. Du e helt otrolig!! Hur hinner du med alla goda saker??
    Denna måste jag prova, precis som din andra goda choklad tårta du gjorde förra veckan!
    Du får inte lägga ut allt, man blir ju såååå frästad!! hahah RECEPT vill jag haaa!!
    Hoppas det gick bra i miss cupcakes tävlingen!!! Jag höll alla tummar för dig!!
    Kram Linda

  2. Du är bara inte sann!!!! Den ena godsaken efter den andra!!!! Tur att vi inte bor grannar för då hade jag våldgästat dig för jämnan och vägt omkring 250 kg. Supersnygg!!!

  3. Gud så fräck tårta. Jätte fin !
    När jag visade min man den frågade han varför inte jag gjorde sådan tårta, hahahaa.
    Jaaa du måste berätta hur du gjorde den, väntar med spänning.
    Må väl Pia

  4. Pingback: Step by Step: Vertical Cake –

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *