En rosa våningstårta

När Charlotte fyllde 30 så gjorde jag 4 stycken olika tårtor då de skulle ätas vid olika tillfällen. Den första, spetstårtan, har jag redan visat upp på bloggen. Idag tänkte jag visa tårta nummer två, en rosa liten våningstårta.


Tårtan består Citron och Chokladbottnar (varannan) och är sedan fyllde med Citronmousse, Lemon Curd, osade Hallon, Mörk hackad Choklad och Maräng. Locket består av sugarpaste och knapparna likaså.

Dekorationen gick hela vägen runt tårtan som är av det mindre slaget. Den nedre botten är ca 15 cm i diameter. Så en liten våningstårta mao :-)

För att fira att bloggen/Facebooksidan gått och blivit två år har jag dragit igång en tävling på Facebook där du kan vinna några utav mina favoritverktyg. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen. För er som inte har Facebook så kommer det en annan tävling här på bloggen inom kort.

Idag ska jag påbörja tårtan jag ska tävla med i Coops tävling, tårta vs tårta. Smakerna är bestämda och det blir ett helt nytt recept. Bara att hålla tummarna för att det går vägen 😉 Vill du oxå vara med, eller kanske rösta fram en tårta som sak möta mig i finalen, så gå in på länken ovan.

Ha en underbar dag!
Kram, Lisa

15 thoughts on “En rosa våningstårta

  1. Otroligt fin!! Hur har du fått till den himla fina rosa färgen? 😀 är den blandat eller färdigköpt, vad heter den isf? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *